پلو بریانی؛ عطر و طعمی بینظیر از هرمزگان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست میشود. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده این غذا را امتحان کنید. با طرز تهیه پلو بریانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پنج نفر
برنج: 4 پیمانه گوشت گوساله خرد شده و پخته: 250 گرم نخود پخته شده: یک پیمانه سیبزمینی پوست کنده و نگینی خرد شده: 2 عدد پیاز پوست کنده و خرد شده: یک عدد روغن: به میزان لازم رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده: به مقدار لازم ادویه (نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل) به مقدار لازم
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/WE5YjhlY2Q3M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
طرز تهیه
1.
برنج را از یک
ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.
2. مقداری
روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.
3. سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
4. سیبزمینیهای نگینی خرد شده را به پیازهای سرخ شده اضافه و آنها را سرخ کنید تا نرم شود.
5. گوشت پخته شده، نخود، رب گوجهفرنگی و ادویهها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
6. مواد را حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید. سپس آنها را از روی شعله بردارید.
7. تهدیگ دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس
برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.
8. زعفران دمکرده را روی
برنج بریزید و بریانی را برای حدود 40 تا 50 دقیقه روی حرارت ملایم شعله دم کنید.
![آریا بانو](https://static1.bartarinha.ir/servev2/jEwMWU1ZDA3M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
-
دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲:۰۳
-
۲۹ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1207714/