آریا بانو

آخرين مطالب

ربات پپر دانشگاه خاتم راهی مسابقات جهانی ربوکاپ شد! گوناگون

ربات پپر دانشگاه خاتم راهی مسابقات جهانی ربوکاپ شد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دیجیاتو / سرپرست تیم اعزامی رباتیک دانشگاه خاتم جزئیات برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ 2024هلند و اعزام ربات «پپر» را تشریح کرد.
پپر در جایگاه اولین ربات انسان‌نما، گامی نوین در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک برداشته و تعامل انسان و ماشین را به سطح جدیدی برده است. این ربات با ظاهری دوست‌داشتنی و حرکات انسان‌گونه ارتباط طبیعی با افراد برقرار می‌کند و می‌تواند در موقعیت‌های مختلف، همراه انسان‌ها باشد.
این ربات پپر که تیم رباتیک دانشگاه خاتم آن را توسعه داده است، همراه این تیم در لیگ Social Standard Platform League ربوکاپ 2024 شرکت خواهد کرد. در این لیگ، شرکت‌کنندگان باید از ربات مشهور پپر شرکت «سافت‌بنک» استفاده کنند و دانشگاه خاتم هم مدلی شخصی‌سازی شده از این ربات را روانه مسابقات خواهد کرد.
«عبدالله شمیسا»، سرپرست تیم اعزامی رباتیک دانشگاه خاتم به مسابقات جهانی ربوکاپ 2024هلند، در نشست خبری و مراسم بازدید از ربات انسان‌نمای Pepper توضیح داد: «این نشست به مناسبت مسابقات جهانی ربوکاپ هلند که قرار است برگزار شود، تشکیل شده است؛ دانشگاه خاتم با رویکرد جدید خود در یک دهه اخیر، تلاش دارد نسل جدید را با دانشگاه‌ها و فعالیت‌های به‌روز جامعه آشنا کند.»
او افزود: «رویکرد این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر در زمینه ربات، نقش مؤثرتر در فناوری و ارتباط برقرارکردن با صنعت همچنین توسعه تعامل به‌وجودآمده در دانشگاه است. این امر نیاز به سرمایه‌گذاری‌هایی در ساختارسازی و تشکیل تیم‌های پیشرو دارد.»

آریا بانو


شمیسا ادامه داد: «در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک باید بگویم که این مرکز در دانشگاه تشکیل شده و تیم رباتیک دانشگاه از سال 97 شروع به فعالیت کرده است. سال 2021 نیز در این مسابقات شرکت کردیم، امسال نیز در این مسابقات شرکت خواهیم کرد.»
وی با تأکید بر اهمیت مسابقات افزود: «تیم‌های مختلف برای شرکت در این مسابقات تلاش می‌کنند. ما نیز تلاش کردیم تیم خودمان را آماده شرکت در این مسابقات بکنیم.»
شمیسا با اشاره به اینکه مسابقات در 15 لیگ برگزار می‌شود، بیان کرد: «با تمام محدودیت‌های ربات، از نظر سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و پردازشی، این ربات تناسب اندامی شبیه انسان دارد. هنر دوستان ما این است که با این شرایط در مسابقات حضور مؤثر داشته باشند.»
به گفته او، بیش از 50 هزار شرکت‌کننده و 300 تیم از کشورهای مختلف در این مسابقات حضور دارند. شمیسا اظهار کرد: «ترویج فناوری‌های نوین رباتیک و هوش مصنوعی و ایجاد بستری برای تبادل دانش و تجربه بین محققان و دانشجویان ازجمله اهداف برگزاری این مسابقات است.»
براساس این گزارش، مسابقات جهانی ربوکاپ 2024هلند از 27 تا 31 تیرماه (17 تا ژوئیه) با حضور بیش از 3 هزار دانشجوی فنی از 45 کشور جهان برگزار می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1231276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

کتابی که علم بالای حضرت معصومه (س) را نشان می‌دهد

نمایی از مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان به مسابقات آسیایی

صحبت‌های فریده شجاعی در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان

حسن روشن به دلیل مشکل قلبی راهی بیمارستان شد

قرارداد کورتوا با رئال مادرید تمدید می‌شود

تمجید و حمایت وحید شمسایی از تیم ملی فوتسال بانوان

پیشکسوت استقلال راهی بیمارستان شد

جلسه مشترک معاونان حقوقی استقلال و پرسپولیس

لحظاتی با سعید اسماعیلی و کشتی گرفتن با کودک سندروم داونی

پرسپولیس بدون 2 بازیکن اصلی در رفسنجان

آخرین وضعیت نقل‌ و انتقالات استقلال

سفر در زمان؛ «صیاد شیرازی در کنار رهبر انقلاب در جبهه»؛ دهه 60

چهره ها/ تصویری جدید از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات

«تن‌ها در آتش»؛ یادبود موسیقایی برای جانباختگان حادثه بندرعباس

تصاویری از وضعیت فعلی بندر شهید رجایی بندرعباس

آغاز اعزام زائران حج از نیمه اردیبهشت

قتل مرد پولدار با نقشه خدمتکار افغانستانی

نبرد نفس‌گیر مار و میمون

بچه دزدی یک میمون شرور در روز روشن

حرم خواهر خورشید غرق در گل

سرلوحه کارنامه مومن چیست؟

گلباران حرم مطهر رضوی

طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای صبحانه

داروی خواب‌آور، درمان درد بی‌خوابی؟!

رفتارهای شوهرم باعث شده که آرزوی مرگ کنم

فضاپیمای شوروی پس از نیم قرن به زمین بازمی‌گردد

وقتی که هندیا فوتبالشونم هندیه!

توافق قطعی بارسلونا و فلیک برای تمدید قرارداد

حمله زنبورها مسابقه فوتبال را مختل کرد!

آلونسو در یک‌ قدمی رئال

تصویب قانون مهم؛ ارتقاء سطح مدرک مربیگری پایه

جنجال پیراهن سرخ‌ رنگ تیم ملی برزیل!

مشخص شدن قهرمان لیگ شمشیربازی در اسلحه فلوره بانوان

چهره ها/ علی ضیا در کنار خواننده مشهور رپ

قشنگ‌تر از این نمی‌شه از مادر گفت

روایت تعدادی از مجروحان از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس

مشارکت روسیه در عملیات اطفای حریق بندر شهید رجایی بندرعباس

گلباران حرم مطهر رضوی به مناسبت ولادت حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها)

دزدی به نام «آقای ایکس» که عذاب وجدان داشت، دستگیر شد!

با یک حرف تمام عبادت هات نابود می‌شود

گوناگون/ ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر

این یک لیموناد معمولی نیست!

کرفس یک سبزی همه‌فن حریف!

میان وعده‌های سالم

چه کسی ارزش دوست داشتن را دارد؟

خداحافظی حلقه‌های زحل

کاوشگرهای سه‌بعدی که مسافران آینده مغز انسان هستند

عشق من شد سبب خوبی و رعنایی او

شاعرانه/نفرین به روزگار من و روزگار تو