آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم کیک :
تخم مرغ 2 عدد
بازار 
شکر 150 گرم
وانیل 1/2 ق چ (من اسانس نارگیل زدم)
روغن مایع 100 گرم
شیر نارگیل 170 گرم
آرد 200 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
مغزی شکلات یا کرمفیل کمی
تاپینگ نارگیل : سفیده تخم مرغ 130 گرم (حدود 4 تخم مرغ متوسط میشه)
پودر نارگیل چرب 110 گرم
پودر قند 120 گرم
روغن مایع داغ 80 گرم (جوش نزند)
عصاره وانیل یا اسانس نارگیل 1/4 ق چ
طرز تهیه کیک : تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن دو تا سه دقیقه هم بزنید تا روشن و حجیم شود بعد روغن و شیر نارگیل را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید و مواد خشک را طی دو مرحله روی مایه الک و آرام فولد کنید و برای یکدست شدن یکبار با دور کند هم بزنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه تاپینگ :
سفیده ها و پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط و دو دقیقه با همزن بزنید و در حین هم زدن ، روغن داغ را طی دو مرحله به آرامی اضافه و همزمان سریع هم بزنید تا سفیده نیزد و در آخر وانیل را اضافه تا یک مایه روانی بدست آید و داخل قیف بریزید .
قالب پای را تا 1/3 از مایه شکلاتی پُر کنید و به دلخواه وسط آن فیلینگ شکلات یا کرمفیل بزنید و با تاپینگ نارگیل بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه
گازی و یا 165 درجه برقی به مدت تقریبی 35 تا 40 دقیقه بپزید و بعد از پخت رومال عسل یا شربت بار بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزئین و نوش جان کنید.
حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید
این مقدار مواد 13 عدد کیک تو قالب پای میدهد.
میتوانید از قالب بزرگ به ابعاد 20 سانت استفاده کنید .