آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :تخم مرغ 2 عددشکر نصف پیمانهآرد یک پیمانهماست پرچرب ترجیحا همزده یک سوم پیمانهروغن مایع یک سوم پیمانه بازار وانیل کمیبیکینگ پودر یک ق چمواد تاپینگ :توت فرنگی به مقدار لازمشکلات سفید 150 گرم ) مارک کارات استفاده کردم )خامه صبحانه 100 گرمطرز تهیه :مثل همیشه شکر و وانیل و تخم مرغها رو با همزن میزنیم تا کرمرنگ و کشدار شهبعد ماست و روغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیمو بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر که قبلا دو بار الک کردیم کم کم به مایه اضافه کرده با لیسک به ارومی هم میزنیمکف قالب کیک رو با روغن جدا کننده چرب میکنیم و داخل فر از پیش گرم شده در طبقه وسط فر و با دمای 175 درجه 30 الی 35 دقیقه بسته به فر میپزیمبعد از خنک شدن کیک گاناش رو اضافه کرده داخل یخچال یک ساعت میزاریم و بعد با توت فرنگی تزیین میکنیم قطر قالب من23 سانتی وقالب کف برجستهبرای تهیه گاناش هم خامه رو حرارت ملایم بزارین و هم بزنید وقتی خامه از کناره خاست جوش بزنه بلافاصله حرارت خاموش و شکلات سکه ای رو اضافه و مدام هم بزنید تا کاملا صاف شه
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video