آریا بانو

آخرين مطالب

زنان بیشتر کتاب می‌خوانند یا مردان؟ مقالات

زنان بیشتر کتاب می‌خوانند یا مردان؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /بر اساس یک نظرسنجی جدید، 40 درصد از بریتانیایی‌ها در یک سال گذشته هیچ کتابی نخوانده‌اند و عادات مطالعه در بریتانیا تحت تأثیر جنسیت، طبقه اجتماعی و گرایش‌های سیاسی قرار دارد.
بر اساس نظرسنجی جدیدی که توسط کمپانی تحقیقات بازار «YouGov» انجام شده است، 40 درصد از بریتانیایی‌ها در یک سال گذشته هیچ کتابی نخوانده‌ یا به کتاب صوتی گوش نداده‌اند.
این نظرسنجی نشان داد که میانگین تعداد کتاب‌هایی که یک بزرگسال بریتانیایی در 12 ماه گذشته خوانده یا به آن‌ها گوش داده، سه کتاب است.
همچنین به نظر می‌رسد زنان بیشتر از مردان کتاب می‌خوانند، به طوری که 66 درصد از زنان حداقل یک کتاب در سال گذشته خوانده‌اند، در حالی که این رقم برای مردان 53 درصد است.
شکاف سیاسی نیز در این زمینه مشاهده می‌شود: در حالی که 72 درصد از رأی‌دهندگان موافق باقی‌ماندن در اتحادیه اروپا گفته‌اند که در 12 ماه گذشته کتابی خوانده‌اند، تنها 54 درصد از رأی‌دهندگان موافق خروج از اتحادیه اروپا همین موضوع را گزارش کرده‌اند. رأی‌دهندگان حزب کارگر بیشتر از سایرین در سال گذشته کتاب خوانده‌اند (70 درصد) در مقایسه با رأی‌دهندگان حزب لیبرال دموکرات (64 درصد)، محافظه‌کار (63 درصد) و رفرم (51 درصد).
شکاف طبقاتی نیز در این نظرسنجی دیده می‌شود، به طوری که 66 درصد از پاسخ‌دهندگان در خانواده‌های طبقه متوسط گزارش داده‌اند که اخیرا کتابی خوانده‌اند، در حالی که این رقم برای خانواده‌های طبقه کارگر 52 درصد است. بر اساس این نظرسنجی، افراد مسن‌تر بیشتر تمایل به مطالعه دارند، به طوری که 65 درصد از افراد 65 سال و بالاتر گفته‌اند که در سال گذشته کتابی خوانده‌اند، در مقایسه با 53 درصد از افراد 18 تا 24 ساله.
به گزارش گاردین، این نظرسنجی که در پایان ژانویه انجام شده، از 2121 بزرگسال بریتانیایی درباره عادات مطالعه‌شان در 12 ماه گذشته پرسش کرده است.
22 درصد از بریتانیایی‌ها گفته‌اند که در این مدت بین یک تا پنج کتاب خوانده‌ یا به آن‌ گوش داده‌اند، در حالی که 4 درصد گزارش داده‌اند که بیش از 50 کتاب خوانده‌اند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که اکثر بریتانیایی‌ها (53 درصد) گوش دادن به کتاب صوتی را معادل خواندن همان کتاب نمی‌دانند. تنها 29 درصد گفته‌اند که گوش دادن به کتاب‌های صوتی را همانند خواندن کتاب می‌دانند، در حالی که 18 درصد پاسخ داده‌اند که «نمی‌دانند».
در مورد کتاب‌های فیزیکی، بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان کتاب‌های جلد نرم (52 درصد) و 22 درصد نیز کتاب‌هایی با جلد سخت را ترجیح می‌دهند. کتاب‌های فیزیکی همچنان گزینه اصلی خوانندگان هستند، به طوری که 61 درصد از کسانی که در سال گذشته کتابی خوانده‌اند، گفته‌اند که عمدتاً کتاب‌های چاپی می‌خوانند. با این حال، بسیاری اکنون کتاب‌های الکترونیکی (24 درصد) یا کتاب‌های صوتی (14 درصد) را ترجیح می‌دهند.
محبوب‌ترین زمان‌ها برای مطالعه، قبل از خواب، در اوقات فراغت روزانه و در تعطیلات است.
نیمی از بریتانیایی‌ها در سال گذشته یک کتاب جدید خریداری کرده‌اند، در حالی که 40 درصد کتاب‌های دست‌دوم خریده‌اند، 28 درصد از خانواده و دوستان قرض گرفته‌اند و 19 درصد از کتابخانه کتاب امانت گرفته‌اند.
این نظرسنجی نشان داد که بیش از هشت نفر از هر ده نفر (83 درصد) حداقل یک کتاب فیزیکی در اختیار دارند، در حالی که یک‌چهارم (24 درصد) گفته‌اند که بیش از 100 کتاب فیزیکی دارند. نزدیک به نیمی (45 درصد) از کسانی که کتاب فیزیکی دارند، گفته‌اند که کتاب‌های خود را سازماندهی نمی‌کنند، در حالی که دیگران آن‌ها را بر اساس اندازه (19 درصد)، ژانر (17 درصد)، حروف الفبا بر اساس نام نویسنده (11 درصد)، خوانده‌شدن یا نشدن (10 درصد)، رنگ (4 درصد) و حروف الفبا بر اساس عنوان (2 درصد) سازماندهی می‌کنند.
پاسخ‌دهندگان بیشتر به سمت آثار داستانی تمایل داشتند، به طوری که 55 درصد از کسانی که حداقل گاهی اوقات کتاب می‌خوانند، داستان را ترجیح می‌دهند، در مقایسه با 19 درصد که کتاب‌های غیرداستانی می‌خوانند. 23 درصد گفته‌اند که ترکیبی از کتاب‌های داستانی و غیرداستانی می‌خوانند. در حالی که 63 درصد از خوانندگان زن گفته‌اند که بیشتر یا فقط داستان می‌خوانند، تنها 46 درصد از خوانندگان مرد همین نظر را داشته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370104/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس سازمان سنجش: امکان تقلب در کنکور صفر است

نوای سنج و دمام به یاد جانباختگان حادثه بندرعباس در محفل روز دختر

گوشی هایی با طراحی عالی

ناهار روز جمعه این باقالی پلو مخلوط حسابی میچسبه!

چای سبز برای همه قابل مصرف نیست

غزل زیبای سعدی

ریو فردیناند: می‌خواستند کاسمیرو را بفروشند اما او ستاره شد

ترکیب احتمالی تراکتور برای بازی سرنوشت‌ساز

ماموریت فلیک به گاوی؛ بدرخش و محروم نشو

حسین چرخابی: سپاهان با حضور بن یدر 10 نفره بازی می‌کند

فصل برای کنعانی‌زادگان به پایان رسید

من از آدمی که اول جمله‌ش قسم می‌خوره، می‌ترسم!

جورج کلونی نامزد جایزه تونی شد

قتل 3 عضو خانواده با سلاح گرم؛ پسر و عروس زخمی شدند

تاپیر، حیوانی با صفات صلح جویانه

کمک کردن پرندگان به ایمپالا

به جای شکلات چه چیزی به کودکان بدهیم؟

با یک تابلو شکوفه دست‌ساز، بهار را به خانه‌تان بیاورید!

پنجمین پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه ناسا انجام شد

محدودیت عقل و دلایل عقلانی در شناخت موضوعات مختلف جهان از منظر مولانا

ویدیوی باشگاه لیورپول به بهانه قهرمانی در لیگ برتر

گل‌های دراماتیک و شوکه‌‌کننده در لحظات پایانی مسابقه

هاروی الیوت: اگر دست خودم بود تا ابد در لیورپول می‌ماندم!

یاگو آسپاس: اعتراض رئال به داوری برایم خنده‌دار است

سرقت عجیب گذرنامه بازیکن سابق استقلال

غیبت حسن یزدانی در زاگرب سوژه تزارها شد

ابراهیمی: کارتال متوجه ایرادهای جدی خط دفاعی پرسپولیس شده است

حسین‌زاده: هر کجا باشم مدیون فرهاد مجیدی هستم

بازگشتی برای معجزه آرسنال در پارک دو پرنس!

لیست مدعیان توپ طلای 2025 تغییر کرد

به یاد معلمان زحمتکش و عزیز ایران‌زمین

بازیگری چی داره که همه دوست دارن بازیگر بشوند؟

آهنگ «دیوار» با صدای اموبند

شرایط جدید خرید سوابق بیمه سربازی اعلام شد

حمله عمدی راننده‌ به گروهی از دانش‌آموزان؛ 7 کودک زخمی شدند

تصاویر هوایی از دریاچه اوان زیبا

ماتزاری ارزان‌تر از سرمربی پرسپولیس برای استقلال آب می‌خورد

حمایت کارترون از بن‌یدر: از سوالتان پشیمان می‌شوید!

آموریم: بازی برگشت سختی در انتظارمان خواهد بود

قهرمانی ایران در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی

برترین‌های هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال از نگاه تیم آنالیز برنامه ورزش و مردم

نقل و انتقالات فوتسال؛ تمدید تاثیرگذارترین بازیکن فصل

نصب چمن جدید در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ

نازنین بیاتی: دوست ندارم مردم از زندگی خصوصیم بدونن

ادامه بارش‌های بهاری در بخش‌هایی از شمال غرب و غرب کشور

ارزیابی خسارت‌ 1200 خودروی سواری آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی

مسن‌ترین و جوان‌ترین کنکوری‌ها معرفی شدند؛ زمان اعلام نتایج اولیه کنکور

نبرد بین سرعت و هوش

سوسک قورباغه خوار

چیز کیک توت فرنگی خوشمزه ترین دسر بهاری