آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:تخم مرغ 3 عددآرد 2 لیوانشکر 1 لیوان وانیل 1 چهارم ق چ بکینگ پودر 2 ق م بازار آب پرتقال نصف لیوانرنده پوست پرتقال 1ق مروغن 1/2 لیوانبرای سس پرتقالآب پرتقال 2/3 لیوان نشاسته ذرت 1 ق غشکر 7 ق غاول فر را با دمای 170 به مدت 15 دقیقه روشن می کنیم.ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو به مدت 7_8 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کرده و هم می زنیم در حد مخلوط شدن حالا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم هم می زنیم یک دست شد در قالب که با روغن جامد چرب و آرد پاشی شده و آرد ضافی گرفته شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 1 ساعت 15 دقیقه قرار میدیم سس پرتقال1 ق غ نشاسته وبا 2/3 لیوان آب پرتقال و 6 ق غ شکر را مخلوط و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسه.کیک که سرد شد سس پرتقالی رو هم از دما افتاد روی کیک بریزید . من روی کیک ی لایه نازک خامه هم زدم.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video