چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
خانه داری

دستور پخت کیک پرتقالی که یکی از خوشمزه های فصله

دستور پخت کیک پرتقالی که یکی از خوشمزه های فصله
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان وانیل ۱ چهارم ق چ بکینگ پودر ۲ ق م بازار آب پرتقال نصف لیوان رنده پوست پرتقال ۱ق م روغن ۱/۲ لیوان ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان 
وانیل 1 چهارم ق چ 
بکینگ پودر 2 ق م
بازار
آب پرتقال نصف لیوان
رنده پوست پرتقال 1ق م
روغن 1/2 لیوان
برای سس پرتقال
آب پرتقال 2/3 لیوان
 نشاسته ذرت 1 ق غ
شکر 7 ق غ
اول فر را با دمای 170 به مدت 15 دقیقه روشن می کنیم.
ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو به مدت 7_8 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه 
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کرده و هم می زنیم در حد مخلوط شدن 
حالا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم هم می زنیم یک دست شد در قالب که با روغن جامد چرب و آرد پاشی شده و آرد ضافی گرفته شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 1 ساعت 15 دقیقه قرار میدیم 
سس پرتقال
1 ق غ نشاسته وبا 2/3 لیوان آب پرتقال و 6 ق غ شکر را مخلوط و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسه.
کیک که سرد شد سس پرتقالی رو هم از دما افتاد روی کیک بریزید . من روی کیک ی لایه نازک خامه هم زدم.


نظرات شما