سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

«بورک مرغ و اسفناج» سالم و مقوی برای وعده افطار

«بورک مرغ و اسفناج» سالم و مقوی برای وعده افطار
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم: اسفناج:۲۰۰ گرم مرغ:نصف سینه پنیرخامه ای:دوقاشق خمیریوفکا پنیرورقه ای بازار ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه تخم مرغ:یک عدد کنجد ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
اسفناج:200 گرم 
مرغ:نصف سینه 
پنیرخامه ای:دوقاشق
خمیریوفکا 
پنیرورقه ای
بازار
ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه 
تخم مرغ:یک عدد 
کنجد 
نکات:
اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید 
سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنه
روش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید 
رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید
20 دقیقه با دمای 180 بزارید توی فر تا طلایی بشه 


نظرات شما