آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:اسفناج:200 گرم مرغ:نصف سینه پنیرخامه ای:دوقاشقخمیریوفکا پنیرورقه ای بازار ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه تخم مرغ:یک عدد کنجد نکات:اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنهروش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید20 دقیقه با دمای 180 بزارید توی فر تا طلایی بشه
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video