آریا بانو - تسنیم / سرپرست اورژانس نطنز، گفت: حادثه شرکت فولاد خالدآباد نطنز یک کشته و هفت مصدوم برجا گذاشت.
رسول غلامیان اظهار داشت: عصر امروز دوشنبه در پی انفجار یک مخزن گاز در مجتمع فولاد شریف خالداباد، یکی از کارگران تبعه افغانستان بر اثر شدت حادثه فوت و هفت نفر دیگر مصدوم شدند.
سرپرست فوریت های پزشکی شهرستان نطنز با بیان اینکه پس از دریافت حادثه عوامل به سرعت به محل حادثه اعزام شدند، گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای امدادی در محل حاضر شده و در حال خدماترسانی و انتقال مصدومان به بیمارستان فاطمیه بادرود هستند.
غلامیان با بیان اینکه علت دقیق حادثه در دست بررسی است و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد، تصریح کرد: مصدومان این حادثه پس از اقدامات درمانی اولیه به مرکز درمانی در شهر بادرود منتقل شدند.
بازار ![]()
وی با بیان اینکه ایمنی در واحدهای تولیدی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، خاطرنشان کرد از مسئولان ایمنی و کارگران در واحدهای تولیدی درخواست داریم تا علاوه بر ارائه آموزش لازم به کارگران توسط مسئولین ایمنی نسبت به رعایت قوانین مطابق محل کار از سوی کارگران اهتمام ورزیده شود.