آریا بانو - آخرین خبر / مواد مورد نیازشیر 2 لیوان خرمای بدون هسته 70 گرمنشاسته ذرت 25 گرم (2/5ق غ)پودر هل 1/2 ق چگلاب 1 ق غ بازار خلال پسته_گردو خورد شده_گل محمدی-به دلخواههسته ی خرما رو جدا و به همراه شیر داخل قابلمه بریزید و بعد از 15 دقیقه با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن میکس کنید. نشاسته ذرت بریزید و خوب هم بزنید که صاف و یکدست باشه.روی حرارت بزارید و هم بزنید یه مقدار غلیظ شد پودر هل و گلاب رو بریزید و به غلظت فرنی دراومد از روی حرارت بردارید.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video