آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:شیر 1 لیترنشاسته ذرت 60 گرم(6ق.غ)پودر کاکایٔو 32 گرم(4ق.غ)شکر 120 گرم(10 ق.غ)وانیل 1 ق.چ بازار بیسکویٔیت پتی بور 2 بستهخامه قنادی 500 گرمنشاسته و پودر کاکایٔو رو حتما الک کنید.شکر و اضافه کنید و بعد از اینکه مواد خشک رو با شیر یکدست کردین حرارت رو روشن کنید.اول حرارت متوسط بالا و وقتی شروع به حباب زدن کرد حرارت رو ملایم کنید و مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه و ته نگیره.خامه قنادی کاملا اختیاری هست و میتونید نزنید.بهتره دسر حدود 8 ساعت تو یخچال استراحت کنه
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video