يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

اصول و تکنیک های حلوای مجلسی و نذری

اصول و تکنیک های حلوای مجلسی و نذری
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: آرد یک کیلو شکر ۶۵۰ بسته به ذائقه الی ۷۰۰ گرم روغن ۶۵۰ بسته به سلیقه الی ۷۰۰ گرم زعفران خشک۱/۵ گرم گلاب و آب مساوی با آرد بازار هل آسیاب ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد یک کیلو 
شکر 650 بسته به ذائقه الی 700 گرم
روغن 650 بسته به سلیقه الی 700 گرم
زعفران خشک1/5 گرم
گلاب و آب مساوی با آرد
بازار
هل آسیاب و الک شده : 1 ق مرباخوری
به صورت پیمانه ای (لیوان دسته دار فرانسوی)
آرد 1 لیوان
روغن 3/4 لیوان
شکر 3/4 لیوان
گلاب نصف لیوان
آب نصف لیوان
هل 5 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق سوپ خوری


نظرات شما