آریا بانو - آخرین خبر / واد لازم برای مرینت جوجه:ران مرغ بدون استخون 5 عددروغن 1 ق چ خآب لیموی تازه 2 الی 3 ق غ خزعفران دم شدهنمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پودر دارچین نصف ق چ خ، پودر پیازچه، پاپریکا بازار 🔸مواد لازم برای تهیه تهدیگ آرد:3 ق غ خ آرد1 فنجان آب سردزردچوبه ، نمک و زعفران دم شده مقداریطرز تهیه:ران مرغ رو به قطعات مکعبی شکل طبق تویدیو برش میزنیم و توی به کاسه میریزیم بهش تمامی مواد ذکر شده رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و بعد میذاریمش توی یخچال حداقل 1 ساعت بمونه و مزه ها به خورد هم برن.سپس اونارو توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم (تقریبا 8 تا 10 دقیقه بیشتر زمان نمیبره سرخ کردنشون).حالا برای تهدیگمون توی یه کاسه ارد و زردچوبه و نمک رو ریخته آب شرد رو به ارامی بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا به غلظتی که توی تصویر میبینید برسیم و بعد زعفران دم شده هم اضافه کرده و هم زده و تمام. حالا کف قابلمه روغن ریخته و کنجد میپاشیم روش و داغ که شد روغن بهش مواد تهدیگ رو اضافه کرده و میذاریم یکم سرخ بشه و روش برنج آبکش شده میریزیم و میذاریم دم بکشه با حرارت ملایم.کنار کبابتونم گوجه سرخ شده و فلفل فراموش نکنین با یه پلو زعفرونی خوشمزه محشر میشه
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video