آریا بانو

آخرين مطالب

حمایت کارشناس ایتالیایی از طارمی: انتقاد از مهدی خنده‌دار است ورزشي

حمایت کارشناس ایتالیایی از طارمی: انتقاد از مهدی خنده‌دار است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر/ کارشناس فوتبال ایتالیا به حمایت از مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر پرداخت و از مهدی طارمی تمجید کرد.
 پس از عملکرد ضعیف مهدی طارمی در دیدارهای اخیر تیم فوتبال اینتر او با انتقادات زیادی از سوی رسانه‌های ایتالیایی مواجه شده است.
آلفردو پدولا، کارشناس بازار نقل و انتقالات شبکه اسپورت ایتالیا، به‌تازگی اطلاعات مهمی درباره موضع اینترمیلان نسبت به مهاجمان خود جاناتان دیوید و مهدی طارمی ارائه داده است.
او در این باره گفت: خط حمله اینترمیلان در پنجره نقل و انتقالات تابستانی امسال تغییراتی خواهد داشت. لائوتارو مارتینز و مارکوس تورام مهاجمان اصلی تیم هستند و به نظر نمی‌رسد که از باشگاه جدا شوند. اما مارکو آرناتوویچ و خواکین کوره‌آ به پایان قراردادشان نزدیک شده‌اند و انتظار می‌رود تیم را ترک کنند.
این کارشناس توضیح داد: در این میان، وضعیت آینده مهدی طارمی نیز نامشخص است. عملکرد نه چندان درخشان این مهاجم ایرانی در این فصل باعث شده که احتمال جدایی او از اینترمیلان پس از تنها یک فصل حضور، کاملاً محتمل باشد. از سوی دیگر، اینتر قطعاً قصد دارد حداقل یک خرید بزرگ در خط حمله انجام دهد. باشگاه بیشتر به دنبال جذب یک مهاجم جوان خواهد بود، نه یک بازیکن باتجربه دیگر. در همین راستا، حضور جاناتان دیوید، مهاجم لیل که تابستان امسال به صورت بازیکن آزاد در دسترس خواهد بود، در فهرست خرید اینتر قرار گرفته است.
آلفردو پدولا درباره جاناتان دیوید گفت: او قطعاً یکی از اهداف اینتر است. اما باید خواسته‌های مالی خود را کاهش دهد. اینتر تنها در صورتی او را جذب می‌کند که دیوید از توقعاتش کوتاه بیاید.
بازار
پدولا اضافه کرد: زمانی که دیوید نگاهی به بازار بیندازد و ببیند باشگاه‌های دیگر حاضر به پرداخت رقم درخواستی او نیستند، احتمالاً شرایطش را تعدیل خواهد کرد.
او همچنین تأکید کرد که اینتر باید ترکیب تیمش را بازبینی کند. وی در این زمینه گفت: قرار نیست انقلابی در ترکیب صورت گیرد، اما حداقل در سه پُست نیاز به تغییر داریم؛ یک مدافع کناری جذب شود (نه فقط تمرکز روی دامفریز)، یک مهاجم اضافه شود و درباره وضعیت طارمی هم تصمیم‌گیری شود.
پدولا در ادامه از انتقاداتی که نسبت به طارمی شده، انتقاد کرد و گفت: کسانی که امروز طارمی را تخریب می‌کنند، واقعاً خنده دارند. بله، او فصل ضعیفی داشت، اما بیایید منصف باشیم. تابستان گذشته همه از جذب او تعریف و تمجید می‌کردند. هیچکس پیش‌بینی نمی‌کرد چنین فصلی برای او رقم بخورد.
او یادآور شد: طارمی مهاجمی بود که همواره آمار گلزنی خوبی داشت و به راحتی به آمار دو رقمی در تعداد گل‌هایش می‌رسید. در هر صورت، اینتر ضرری نکرده است. حتی اگر طارمی گل نزده باشد، اگر در ادامه بتواند یک گل تعیین‌کننده در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان به ثمر برساند، ارزشش را خواهد داشت. و اگر هم او را با سود مالی بفروشند، باز هم برای باشگاه منفعت به همراه خواهد داشت، چون او را بدون پرداخت هزینه جذب کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1396090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مردی با کلت کمری، همسر سابق و برادرش را کُشت

حکمت/ ره‌آورد دوستى پدران

تلاش در کار عبادت است!

خوشمزه ترین و راحتترین دسر شکلاتی

چه غذاهایی برای افراد بلغمی مناسب است؟

سه راز مهم برای اینکه مانتوهات سالها سالم بمونن

ناسا اولین ژنراتور فضایی انرژی هسته‌ای جهان را آزمایش می‌کند

خودشناسی از دید دکتر شکوری

روی باباتو زمین ننداز

سکانسی از فیلم «فروشنده» به مناسبت روز معلم

لاهیجان، سرزمین چای

تحول شگفت‌انگیز هواپیماها از سال 1914 تا 2025

گوناگون/ کنده درخت، گنج 12 هزار ساله بود

مرزهای عجیب و غریب اسپانیا که باورتان نمی‌شود

نمایی متفاوت از فرودگاه فرانکفورت در آلمان

هجوم گاومیش‌های کوهان‌دار به یک شهر

مجسمه مسیح مستور شاهکار واقع گرایی در هاله‌ای از رمز و راز

روش ساخت جنگنده کاغذی که پرواز می کند

فنچ های بال سفید تنها لانه سازان یخچالهای طبیعی

فرزند شما هم از این نقاشی ها دارد؟

عصر جمعه باقلوای ترکی بهترین انتخابه

نارسایی ریوی و علل آن

اهمیت و ضرورت مشاوره ازدواج

اولین سگ رباتیک چرخ‌دار جهان با قابلیت‌های خارق‌العاده

مقاومت میکروب‌ها شکست؛ کشف آنتی‌بیوتیکی جدید

دیدگاه مولانا درباره هستی و عالم مجردات

شور و شوق تی‌تی‌های دو آتشه مقابل ورزشگاه سردار آزادگان قزوین

همدردی خاص سپاهان با مردم بندرعباس

آبادان دوباره خواب صعود می‌بیند

فلیک: سبک بارسا ریسکی است ولی من دوستش دارم!‏

هت‌تریک مهره کلیدی ربیعی در استادیوم خاطره‌انگیز

با موضوع دانش‌آموزان و معلم، سریالی درخشان‌تر از «بچه‌های مدرسه همت» سراغ ندارم

هانیه توسلی پس از 3 سال با این سریال بازگشت

بازیگری تئاتر و سینما چه فرقی باهم دارند؟

تصنیف «با من صنما» با صدای جواد احتشام

چند نفر در صف حج هستند؟

سیگنال‌یاب‌های حساس به «تقلب» در کنکور؛ «پول» داوطلبان کنکور تجربی را زیاد کرد!

اشتغال به تحصیل 16.5 میلیون دانش آموز با حمایت یک میلیون معلم

هشدار سیل برای این 6 استان صادر شد

لاورتزتو؛ دهکده‌ای کوچک و رویایی در سوئیس

ویدئویی از یک درگیری خیابانی عجیب در شیلی

صاعقه ی دیشب در منطقه آزاد انزلی

زیبایی های جاده چالوس

ماتزاری در یک قدمی امضا با استقلال

چلسی در مسیر صعود آسان به فینال لیگ کنفرانس اروپا

یادداشت جواد خیابانی؛ روحت شاد بهمن خان

سرمربی کاوازاکی: فوتبالیست‌ها با جیب‌های پر از پول به زمین نمی‌آیند

بازگشت تراشتگن بعد از 7 ماه

اریک دایر از بایرن مونیخ جدا می‌شود

تعیین سرنوشت کل لیگ یک توسط یک تیم!