خرما ویفری یک میان وعده مقوی برای روزهای شلوغ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - عصر ایران / خرما ویفری یک میان وعده خوشمزه و مقوی است که بافتی سبک و ساده دارد و در بین طرفدارن و به خصوص کودکان بسیار محبوب است، این نوع خرما با مغز ویفر خوش طعم و پرخاصیت را خیلی راحت و سریع میتوانید درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خرما ویفری در ادامه با ما همراه باشید.
خرما مغزدار شکلاتی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و مقوی است که با مواد متنوعی درست می شود.
مواد لازم خرمای ویفری
خرمای بدون هسته 250 گرم
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
بازار 
ویفر رنگارنگ 3 تا 4 عدد
طرز تهیه خرما ویفری
مرحله اول
ابتدا مقداری خرمای نرم و رسیده را که بهتر است پوستشان مانند خرمای دشتستان نازک باشد تا به راحتی از خرما جدا شود، را بردارید و هسته و پوست آنها را از خرماها جدا کنید، سپس خرماها را در ظرفی قرار دهید و با قاشق یا دست کمی له کنید.
مرحله دوم
بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب و داغ شود، سپس آرد نخودچی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید و مدام و سریع با قاشق هم بزنید تا آرد نخودچی نسوزد و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود.
مرحله سوم
سپس خرماها را به مواد داخل تابه اضافه کنید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کاملا با مواد ترکیب شوند، بعد از روی حرارت بردارید و کمی که از حرارت اولیه آن کم شد با دست ورز دهید تا بافت مواد مانند خمیر شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
نکته: اگر خواستید به مقدار زیاد خرما ویفری درست کنید مواد را از چرخ گوشت رد کنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
بعد ترکیب مواد را داخل دو نایلون قرار دهید و با وردنه آن را پهن و باز کنید، سپس ویفرها را یک طرف خمیر خرما بچینید و با کمک نایلون خرما را دور ویفرها محکم بپیچید و رول کنید تا سفت شود و بعد با کمک دست اطراف آنها را مرتب کنید.
مرحله پنجم
اگر میخواهید خرما ویفری که درست میکنید طعم و مزه خاصی بدهد میتوانید از ویفرهای با طعمهای شکلاتی، موزی، پرتقالی، نارگیلی و توت فرنگی یا هر طعمی به دلخواه و سلیقه خودتان استفاده کنید و روی خرما قرار دهید و سپس رول کنید.
مرحله ششم
سپس رول خرما و ویفر را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد، وقتی که رول خرما ویفری منسجم و سفت شد از یخچال در بیاورید و روی سطح صاف قرار دهید و با چاقو یا کاتر در اندازههای دلخواه برش بزنید.
مرحله هفتم
بعد برشهای خرما ویفری را در ظرف مناسب قرار دهید و با پودر نارگیل، کنجد یا پودر پسته کاملا کاور کنید و سپس با کمی خردههای گردو یا خلال بادام تزئین کنید و به عنوان یک میان وعده مقوی، مناسب و خوشمزه همراه با چای سرو کنید.
-
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵:۳۶
-
۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1398951/