پنجشنبه ۵ تير ۱۴۰۴
خانه داری

خیتاب تبریز رو حتما تست کنید!

خیتاب تبریز رو حتما تست کنید!
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم : سبزی کوهی حدود بک کیلو برنج ایرانی که بهتره نیم دونه باشه یک پیمانه عدس خیس خورده یک پیمانه نمک و زردچوبه و آب به میدار لازم پیاز داغ ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم :
سبزی کوهی حدود بک کیلو 
برنج ایرانی که بهتره نیم دونه باشه یک پیمانه
عدس خیس خورده یک پیمانه
نمک و زردچوبه و آب به میدار لازم 
پیاز داغ هرچه بیشتر بهتر 
سیر دو حبه 
تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه 
سبزی رو خرد کنید به همراه برنج و عدس و نمک و زردچوبه و آب بزارید کامل بپزه و آبش کشیده بشه بعد هو له کنید 
پیاز داغ درست کنید و نمک و زردچوبه بزنید سیرو اضافه کنید و تفت بدید بعد هم تخم مرغ بعد هم سبزی پخته اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید کنار خنک بشه 
مواد لازم برای خمیر 
آرد حدود دو لیوان یا 330 گرم 
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری یا 7 گرم
نمک یک قاشق چایخوری 
شکر یک قاشق چایخوری
ترکیب شیر و آب یک لیوان یا 200 گرم 
روغن سه قاشق غذاخوری یا 30 گرم 
اول مواد خشک رو مخلوط کنید بعد هم ترکیب شیر و آبو اضافه و مخلوط کنید بعد از پنج دقیقه روغنو اضافه کنید و ورز بدید تا یه دست بشه و خمیر لطیفی به دست بیاد خمیرو یه ساعت استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه بعد هم پفشو بگیرید و به تیکه های مساوی تقسیم کنید بعد هم دوست گرد کنید و روی سطح کار بزارید و با وردنه به اندازه ی یک پیش دستی باز کنید و طبق ویدیو از مواد خیتاب بزارید و لبه هاشو فیکس کنید توی سینی فر بچینید و با ترکیب زرده ی تخم مرغ و شیر رو مال کنید و با دمای 200 درجه به مدت بیست دقیقه بپزید توی روغن هم میتونید سرخ کنید 
بازار


نظرات شما