آریا بانو - آخرین خبر / چیزایی که لازم داریم:
میگو 300 گرم
پیاز 2 تا متوسط
بازار 
سیر 5 6 حبه
گشنیز 200 گرم
شنبلیله( خیلی خیلی کم)
رب گوجه 1 قاشق
رب تمرهندی 3 قاشق
آرد 1 قاشق
رب انار نصف قاشق
ادویه ها:
نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، پودر سیر
رب گوجه و رب انار اختیاریه ولی پیشنهاد میکنم حذف نکنید
میگو رو بیشتر از 2 3 دقیقه تفت ندید حرارت بالا باشه
میگو رو 4 5 دقیقه آخر به قلیه اضافه کنید که سفت و لاستیکی نشه
تاکید میکنم شنبلیله خیلی کم بزنید
با حرارت کم بذارید نیم ساعت تا 40 دقیقه مواد قلیه بجوشه تا جا بیفته