آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:شیر 4 پیمانه پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری نشاسته ذرت چهار قاشق غذا خوری پودر کاکائو. سه قاشق غذا خوریشکر دویست گرم بازار پودر نسکافه یک قاشق غذا خوری خامه صبحانه صد و بیست گرمشکلات تلخ دویست گرمیک پیمانه از شیر بردارید پودر ژلاتین بریزید بزارید رو بخار کتری شفاف بشه سه پیمانه دیگه از شیر رو با نشاسته و نسکافه و شکر و پودرکاکائو بزارید رو حرارت تا به غلظت برسه (از فرنی رقیق تر بشه)بعد یکم از مواد بریزید داخل ظرفی که خامه صبحانه هست بعد برگردونید به بقیه مواد شکلات ها رو اضافه کنید حرارت خاموش کنید و در آخر ژلاتین شفاف شده رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه از صافی رد کنید بریزید داخل قالب چند ساعتی داخل یخچال باشه بعد از قالب در بیارید از خوشمزه گیش لذت ببرید
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video