آریا بانو - آخرین خبر / غذای "انار آلو" یا "خورش انار آلو" یک خورشت خوشمزه و سنتی شمالی است که در آن از انار، آلو، و گاهی مرغ یا گوشت استفاده میشود. این خورشت معمولاً در فصل پاییز و زمستان و به ویژه در شب یلدا تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه خورشت انار آلو:
مرغ یا گوشت (اختیاری)
پیاز
آلو (ترجیحاً آلو بخارا یا آلوچه)
انار (دانه انار یا رب انار)
بازار ![]()
رب گوجه فرنگی (اختیاری)
زعفران (اختیاری)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه جات به میزان لازم
شکر (اختیاری، برای تنظیم مزه)