سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

جنایت در اسلحه‌کشی نوجوان‌های دهه هشتادی

جنایت در اسلحه‌کشی نوجوان‌های دهه هشتادی
آریا بانو - خراسان / چند نوجوان دهه هشتادی وقتی بر سر یک استیکر در اینستاگرام قرار دعوا گذاشتند تصور نمی‌کردند این ماجرا به قتل یکی از آنها منجر شود. حدود ساعت ۲۳:۲۰ هفتم ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / چند نوجوان دهه هشتادی وقتی بر سر یک استیکر در اینستاگرام قرار دعوا گذاشتند تصور نمی‌کردند این ماجرا به قتل یکی از آنها منجر شود.
حدود ساعت 23:20 هفتم تیرماه جاری چند جوان و نوجوان دهه هشتادی در حالی که سوار بر یک دستگاه پژو پارس سفیدرنگ بودند، وارد خیابان فدک شدند که یکی از آنان به شیوه گانگسترهای غربی لوله سلاح شکاری را از شیشه خودرو بیرون آورد و به سوی افرادی شلیک کرد که چند ساعت قبل درگیری و نزاع آنان با دخالت رهگذران و عابران پایان یافته بود.
در همین حال گلوله‌های ساچمه‌ای این شلیک‌های وحشتناک که رانندگان و رهگذران را در جای خود میخکوب کرد، به سر و صورت و پیکر نوجوان دهه هشتادی دیگری اصابت کرد که در حاشیه خیابان ایستاده بود.
طولی نکشید که با انتقال پیکر مجروح احسان غفوری (نوجوان 17 ساله) به بیمارستان اقدامات درمانی آغاز شد، اما این نوجوان به کما رفت و روز گذشته پزشکان متخصص مرگ مغزی او را به خانواده‌اش اعلام کردند.
با گزارش جنایت مسلحانه به قاضی ویژه قتل عمد بلافاصله قاضی دکتر صادق صفری به همراه گروهی از افسران کارآزموده اداره جنایی پلیس آگاهی به طرف بیمارستان طالقانی حرکت کرد و به تحقیق در این باره پرداخت. بررسی‌های مقدماتی مقام قضایی حاکی از آن بود که جنایت مذکور به خاطر یک پست اینستاگرامی رخ داده است. به همین دلیل تحقیق شبانه از شاهدان عینی این ماجرا آغاز شد.
یکی از دوستان مقتول که در صحنه حادثه حضور داشت، به قاضی شعبه 255 دادسرای عمومی و انقلاب گفت: حدود ساعت 20 شب به خاطر یک تصویر اینستاگرامی نزاعی در همین منطقه شروع شد. ماجرا از این قرار بود که «احسان» (مقتول) در واکنش به آن پست اینستاگرامی استیکر خنده گذاشته بود. همین موضوع موجب عصبانیت و دلخوری طرف مقابل شد که این درگیری به وقوع پیوست. اما با دخالت دیگران از هم جدا شدیم و دوباره قرار دعوا گذاشتیم.
وی ادامه داد: وقتی ما در محل قرار منتظر بودیم، ناگهان «نیما-ق» و 2 نفر از دوستانش سوار بر یک دستگاه پژوپارس به محل آمدند و از داخل خودرو به سمت ما شلیک کردند که گلوله‌ها به سر و گردن «احسان» اصابت کرد. ما هم وحشتزده با اورژانس تماس گرفتیم که بعد فهمیدیم احسان دچار مرگ مغزی شده است.
با توجه به اهمیت موضوع و با دستور قاضی دکتر صادق صفری، گروه تخصصی کارآگاهان به سرپرستی سروان آرمین منفرد (افسر پرونده) بررسی‌های ویژه‌ای را همزمان با رصدهای اطلاعاتی برای شناسایی مخفیگاه متهمان این پرونده جنایی آغاز کردند.
از سوی دیگر، صاحبان خون احسان غفوری (مقتول) در یک عمل خداپسندانه و بدون هیچ چشمداشتی اعضای بدن وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند و بدین ترتیب شب گذشته پیکر این نوجوان دهه هشتادی برای انجام عمل‌های اهدای عضو به بیمارستان انتقال یافت.
تحقیقات بیشتر درباره این پرونده جنایی در حالی ادامه دارد که چند روز قبل نیز نوجوان دهه هشتادی دیگری به خاطر مشاهده پیامک و تصاویر پسر همسایه در گوشی تلفن خواهر 14ساله‌اش خون به پا کرد و آن نوجوان را در حاشیه خیابان با ضربات کارد به قتل رساند.
بازار


نظرات شما