آریا بانو - آخرین خبر / کره 120 گرم
پودر قند 200 گرم
تخممرغ 2 عدد
آرد 250 گرم
بکینگ پودر 1ق چ
وانیل مقداری
بازار 
کشمش 100 گرم
کره و پودر قندو میزنیم تا پوک شه
بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم همراه با وانیل
هر کدومو سی ثانیه هم میزنیم
بعد آرد و بکینگ پودر رو تو دومرحله اضافه میکنیم
خوب ترکیب میکنیم
در آخر کشمش رو اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم
مواد رو میریزیم داخل قیف
از مواد به اندازه گردو پایپ میکنیم روی کاغذ روغنی
روی شیرینی ها پودر قند الک میکنیم
میزاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 10تا15 دقیقه
با حرارت 180درجه