آریا بانو - آخرین خبر / به جای سمبوسه از این به بعد اینو درست کن!
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
ذرت 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
بازار 
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا 1 بسته
نمک 1 ق چ
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پول بیبر 1 قاشق چایخوری
نکات لازم:
سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید.
اگه مواد خیلی شل شدن، میتونید مقدار سس مایونز رو کمتر کنید یا بهجاش از پنیر خامهای استفاده کنید تا انسجام بهتری بگیره.
موقع پیچیدن بورک، حتماً روی خمیر یوفکا رو با دستمال مرطوب بپوشونید تا خشک و شکننده نشه.
میتونید توی فر با دمای 180 درجه و کمی روغن یا تخممرغ رومال بپزید.