يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴
خانه داری

پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!
آریا بانو - برترین ها / این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید. و یا میتونید با سوسیس گیاهی ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.
و یا میتونید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتون نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتون میکشه میتونید نوش جان کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد شیر: 1/4 پیمانه ارد: 1/4 پیمانه پودر شکر: 1 قاشق غذا خوری نمک : نوک کارد ( یه ذرررررره) یه کوچلو روغن مایع: 1 قاشق غذا خوری کره: 1 قاشق غذا خوری
بازار
طرز تهیه:
1- تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک رو میریزیم تو کاسه و با چنگال خوب همش میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مایع باید کاملا یکدست باشه.
2- یک قالب و تابه 8 اینچی مخصوص فر رو حاضر میکنیم میزاریم داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا خوب داغ بشه.
3- از فر در میاریم یک قاشق کره رو میزنیم به ظرفمون همه جاشو اغشته میکنیم وخیلی سریع مایه پنکیکمون رو میریزیم توش میزاریم تو فر به مدت به مدت 20 - 25 دقیقه یا تا وقتی که پنکیکمون خوب پف کنه و رنگش طلایی قهوه ای بشه.
پ
-->


نظرات شما