پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

تجربه یک طعم شیرین و جدید با شربت سیب و گلاب

تجربه یک طعم شیرین و جدید با شربت سیب و گلاب
آریا بانو - خراسان / شربت سیب و گلاب را می‌توانید به دسرهای مختلفی مثل بستنی، ژله، کیک و شیرینی اضافه کنید. این شربت به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و طعم بسیار خوشایندی ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / شربت سیب و گلاب را می‌توانید به دسرهای مختلفی مثل بستنی، ژله، کیک و شیرینی اضافه کنید. این شربت به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و طعم بسیار خوشایندی دارد. می‌توانید این شربت را از قبل درست کنید و برای مدت طولانی نگه دارید.
 ​​​​​​​
مواد لازم
سیب: 5عدد
آب: 5لیوان
شکر: 5لیوان
بازار
گلاب: یک لیوان
چوب دارچین: یک عدد
میخک: عدد
 طرز تهیه:
برای تهیه شربت، سیب‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
آب و شکر را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط بجوشانید. حالا سیب‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که سیب‌ها نرم شوند، بپزید.
چوب دارچین و میخک را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شربت سیب و گلاب آماده است، می‌توانید آن را در بطری‌های شیشه‌ای بریزید و به مدت یک ماه یخچال نگهداری کنید.
نکته‌ها
* برای تهیه این شربت بهتر است از سیب‌های شیرین استفاده کنید.
* اگر دوست دارید عطر و طعم گلاب بیشتر باشد، مقدار آن را افزایش دهید.


نظرات شما