پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

سالاد سزار کلاسیک؛ طعمی بی‌نظیر و خاص

سالاد سزار کلاسیک؛ طعمی بی‌نظیر و خاص
آریا بانو - آخرین خبر /مواد سالاد: کاهو روماین: ۱ عدد بزرگ (یا حدود ۵۰۰ گرم)، شسته و خرد شده نان تست: ۲ عدد، مکعبی خرد و برشته شده (یا کروتان آماده) پنیر پارمزان: ۲ قاشق ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /مواد سالاد:
کاهو روماین: 1 عدد بزرگ (یا حدود 500 گرم)، شسته و خرد شده
نان تست: 2 عدد، مکعبی خرد و برشته شده (یا کروتان آماده)
پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری، رنده یا ورقه‌ای نازک
سینه مرغ گریل‌شده: 1 عدد، برش خورده (برای سالاد سزار با مرغ)
مواد لازم برای سس سالاد سزار:
پودر سیر یا سیر: 1 حبه، رنده شده
زرده تخم‌مرغ: 1 عدد (یا 1 قاشق غذاخوری مایونز برای نسخه بدون تخم‌مرغ خام)
خردل دیژون: 1 قاشق چای‌خوری
آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: حدود 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده‌شده: 2 قاشق غذاخوری
مرینیت مرغ:سینه مرغ+روغن زیتون+آبلیمو+نمک+فلفل+پاپریکا
اگر بعد از شستن، کاهو خیس باشه، سس بهش نمی‌چسبه و سالاد آب می‌ندازه. می‌تونی با حوله یا خشک‌کن سالاد، کاهو رو کاملاً خشک کنی
پارمزان تازه رنده‌شده یا با پوست‌کن ورقه‌شده، هم طعم واقعی‌تری داره هم ظاهر بهتری برای ویدیو
بازار


نظرات شما