پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه یک غذای خوش‌طعم و متفاوت با مرغ

طرز تهیه یک غذای خوش‌طعم و متفاوت با مرغ
آریا بانو - برترین ها / کیسه‌ مرغ به همراه برنج سرو می‌شود و به دلیل ادویه‌های مختلفی که دارد، عطر و بوی بسیار خوبی هم با خود به همراه دارد. مواد اولیه ران مرغ ۲ تکه پیاز ۱ ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / کیسه‌ مرغ به همراه برنج سرو می‌شود و به دلیل ادویه‌های مختلفی که دارد، عطر و بوی بسیار خوبی هم با خود به همراه دارد.
مواد اولیه
ران مرغ 2 تکه
پیاز 1 عدد
ادویه کاری 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پاپریکای دودی 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
زنجبیل 1.2 قاشق چای خوری
پودر هل 1.2 قاشق چای خوری
برگ بو 3 عدد
چوب دارچین 1 عدد
میخک 5 عدد
هل 2 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
جوز هندی نوک قاشق چای خوری
فلفل سیاه دانه درشت 10 عدد
فلفل قلمی سبز تند 1 عدد
حریره سیر 1 قاشق چای خوری سرپر
گوجه فرنگی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
خلال بادام به مقدار نیاز
طرز تهیه
یک پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه ادویه های کاری، زردچوبه، پاپریکای دودی، پودر فلفل سیاه، زنجبیل و پودر هل را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
برگ بو، دارچین، لیموعمانی، میخک، هل، فلفل سیاه و جوز هندی را هم به پیازداغ اضافه کنید و تفت دهید. البته نصف یک عدد جوز هندی را رنده کنید تا عطر و طعم آن داخل پیاز در بیاید.
دو عدد ران مرغ را به پیاز اضافه کنید و با ادویه ها تفت دهید. البته مرغ را می توانید 5 دقیقه با هل و برگ بو داخل آب جوش بگذارید تا بوی زهم آن برود و بعد داخل پیازداغ تفت دهید.
یک عدد فلفل قلمی سبز تند را خرد و اضافه کنید. یک قاشق سرپر حریره سیر و 4 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده هم اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سرخالی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و تفت دهید.
وقتی گوجه ها کاملا له شدند 4 و نیم پیمانه آب به مرغ ها اضافه کنید و اجازه دهید مرغ ها کاملا بپزند. بعد از 45 دقیقه که مرغ ها پختند آنها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید.
در یک کاسه کوچک کمی روغن ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و روی مرغ ها بمالید و داخل فر بگذارید و آنها را گریل کنید تا روی مرغ ها طلایی شود.
برنج را خیس کنید و داخل آب مرغ اضافه کنید و به حالت کته دم بیندازید.
در آخر یک سوم پیمانه بادام پوست کنده را با گلاب خیس کنید و بعد از 2 دقیقه در کره تفت دهید و وقتی برنج دم کشید روی برنج بپاشید و مرغ های گریل شده را روی برنج بگذارید.
پ
-->


نظرات شما