آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای حدود 100 تا بیسکوییت سایز کوچیک:
کره نرم همدمای محیط 250 گرم
پودر قند الک شده 140 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل نصف ق چ
آرد سفید 320 گرم
بازار 
پودر کاکائو 30 گرم
شکلات برای وسط بیسکوییتا بمقدار لازم (حدودا یک پیاله بزرگ شکلات ذوب شده کافیه)
طرز تهیه: کره نرم همدمای محیط را با پودر قند الک شده 4-5 دقیقه با دور تند بزنید تا پوک و کرمی بشه . حالا زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم این ترکیب رو هم بزنید .حتما دور گیری هم بکنید . در اخر ارد و کاکائو الک شده رو اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا خمیر جمع شه. حالا خمیر رو جمع کنید (ورز ندید) . خمیر رو جمع کنید و داخل کیسه فریزر در یخچال یک ساعت استراحت بدید .حالا از یخچال دربیارید ، به ضخامت حدودا 2 الی 4 میل پهن کنید ، کاتر بزنید و روی سینی فر روی کاغذ نسوز بچینید . در فر از قبل داغ شده با دمای 170 درجه بمدت 10 الی 15 دقیقه بپزید . وقتی از فر دراوردید تا وقتی خنک نشده از روی سینی بر ندارید . وقتی خنک شد بینش شکلات ذوب شده بریزید و بذارید شکلات ببنده