آریا بانو - آخرین خبر /پوست پرتقال چهار عدد
رنده یک عدد پوست پرتقال
شکر 50 گرم
بازار 
خامه 150 گرم
آب پرتقال 30 گرم
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
آبلیمو ترش 10 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پرتقال ها را از وسط برش داده و با قاشق داخلش را خالی کنید.
شکر و رنده پوست پرتقال را در تابه با لیسک به خورد هم داده و سپس خامه صبحانه، آب پرتقال، عصاره وانیل و آب لیموترش را اضافه و تابه را روی حرارت گذاشته و به خوبی باهم مخلوط کرده تا مواد صاف و یکدستی داشته باشید.
فیلینگ را به آرامی در پوست پرتقال ریخته و در یخچال قرار دهید تا فیلینگ ببندد و سپس تزیین ونوش جان کنید