يکشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۴
خانه داری

طعم تازه و اصیل با ماست خونگی

طعم تازه و اصیل با ماست خونگی
آریا بانو - آخرین خبر /نکته های مهم: برای یک لیتر شیر یک ق غذاخوری ماست،یکم نمک ویکم شکر باعث میشه طعم ماست قوی تر بشه. تا به نقطه ی جوش برسه مدام با ملاقه هوادهی کن باعث ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /نکته های مهم:
برای یک لیتر شیر 
یک ق غذاخوری ماست،یکم نمک ویکم شکر باعث میشه طعم ماست قوی تر بشه.
تا به نقطه ی جوش برسه مدام با ملاقه هوادهی کن باعث میشه یکدست بشه مثل خامه و تخلخل کم تری داشته باشه.
بعد از جوش اومدن شیر زیرشو کم کنید تا پنج دقیقه بازم بجوشه و مدام با ملاقه هوادهی کنید تا بافت ماست منسجم تر بشه.
اگه خامشو دوس دارین جدا بخورین از روش بردارین و البته طعم ماست با خامش خوشمزه تره.
ظرفهایی که انتخاب میکنید حتما در داشتت باشه.
مدت انتظارش در دمای محیط و جای تاریک بین 8الی 12ساعت هست.
یک روز کامل در ادامه در یخچال بمونه و دست نزنید.
نوش جان کنید.
بازار


نظرات شما