- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
دوشنبه ۳ شهريور ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر /شکر، آب، زعفرون دم کرده و هل شکسته شده رو روی حرارت بذارین شکر خودش حل بشه، اصلا هم نزنین. بعد از ۱۰ دقیقه آبلیمو و به دلخواه گلاب رو اضافه کنین و ...
آریا بانو - آخرین خبر /شکر، آب، زعفرون دم کرده و هل شکسته شده رو روی حرارت بذارین شکر خودش حل بشه، اصلا هم نزنین.
بعد از 10 دقیقه آبلیمو و به دلخواه گلاب رو اضافه کنین و بذارین حدود 20 دقیقه روی حرارت بمونه تا غلیظ بشه، میتونین بذارین بیشتر هم بمونه که غلیظ تر بشه.
بعد از خنک شدن میتونین استفاده کنین و طولانی مدت تو یخچال ماندگاری داره.
بازار ![]()
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...