آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
سیرابی 1 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 5 حبه
برگ بو 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
به همراه اب میذاریم تا حسابی بپزه
سس گوجه مخصوص :
گوجه 1 کیلو
فلفل دلمه قرمز 150 گرم
پیاز 300 گرم
سیر 50 گرم
ریحان ایتالیایی 60 گرم
نمک 10 گرم
فلفل سیاه 5 گرم
طرز تهیه :
ابتدا گوجه ها رو پوره میکنیم
داخل یه قابلمه میذاریم با حرارت کم تا کمی اب گوجه تبخیر بشه
سپس پیازی که ژولین برش دادیمو بدون روغن در تابه میریزیم بعد از سبک شدنش سیر های خورد شده رو اضافه میکنیم
بعد از اینکه کمی تفت خورد فلفل دلمه ها رو اضافه میکنیم تا زمانی که نرم بشه تفت میدیم و در اخر نمک و فلفل رو اضافه میکنیم
حالا باید موادمون رو بلندش کنیم
و بعد از بلند کردن به پوره گوجه ای که کمی ابش گرفته شده اضافه کنیم
بعد از 10 دقیقه جوشیدن با شعله کم در اخر ریحان ایتالیایی خرد شدمون رو بهش اضافه میکنیم
بازار ![]()