آریا بانو - آخرین خبر / از پیاز داغ طلایی شروع میکنیم
اونقدر سرخش میکنیم تا بوی خونه رو دیوونه کنه… بعد مرغ آبدار و گوجه های ریز، با یه عالمه ادویه خوش عطر، میپرن وسط ماجرا پودر فلفل چیلی، پودر زنجبیل، پودر سیر، ادویه گوشت و مرغ، فلفل سیاه و یه یه عالمه ادویه سرخو، همه با هم یه کنسرت طعم راه میندازن 🎶🔥
ماست پرچرب که به مهمونی اضافه شد بعدش دیگه مرغمون آروم میپزه و جا می افته…
بازار 
از اونور برنج با ادویه های معطر میجوشه، آبکش میشه و منتظر دیدار عشقه: مرغ بریانی.
یه لایه سبزی تازه گشنیز و نعناع ، یه لایه برنج، دم میدیم و تمام!