آریا بانو - آخرین خبر /برای مرغای سوخاری سالادمون فیله یا سینه های مرغ نازک با بیفتک کوب میکوبیم به مرغمون نمک وفلفل سیاه میزنیم وبا سس خردل مزه دار میکنیم بینش پنیر مدادی میزاریم ورول میکنیم نیم ساعت میزاریم داخل فریزر برای سوخاری کردنش اول داخل ارد بعد تخم مرغ(به تخم مرغا نمک وفلفل سیاه واویشن بزنید) ودراخرم پودرسوخاری ریز ودر روغن اروم اروم بزارین سرخ بشه تا مرغتون کامل بپزه
واسه سس سالاد:
1قاشق غذاخوری سرکه
1ق غ ابلمیو
سس خردل1 ق غ
3قاشق سس مایونز
اویشن ونمکوفلفل سیاه
روغن زیتون بدون بو4قاشق غ
پنیر پارمسان2ق غ
سیر رنده شده1 ق چ
بازار ![]()