سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
خانه داری

«فرق قناد حرفه‌ای با تازه‌کار؟ تو انتخاب روغنه!»

«فرق قناد حرفه‌ای با تازه‌کار؟ تو انتخاب روغنه!»
آریا بانو - آخرین خبر / اگه تا الان با روغن سرخ‌کردنی کیک می‌پختی و نمی‌فهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست. 🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / اگه تا الان با روغن سرخ‌کردنی کیک می‌پختی و نمی‌فهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست. 
🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص سرخ‌کردن»، بذارش کنار برای همون کار. 
🔻برای کیک و شیرینی، روغن بدون بو و مخصوص پخت‌وپز بخر، یا حتی بهتر، سراغ روغن آفتابگردان یا کانولا برو که خنثی‌ترن…
بازار
یه قلق هم برات: اگه هیچ روغنی دم‌دستت نبود جز سرخ‌کردنی، حداکثر نصف مقدارشو بریز و یه کوچولو شیر یا کره بهش اضافه کن تا کمی از بافت رو برگردونی، ولی فقط وقتی مجبور شدی!


نظرات شما