- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / اگه تا الان با روغن سرخکردنی کیک میپختی و نمیفهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست. 🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص ...
آریا بانو - آخرین خبر / اگه تا الان با روغن سرخکردنی کیک میپختی و نمیفهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست.
🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص سرخکردن»، بذارش کنار برای همون کار.
🔻برای کیک و شیرینی، روغن بدون بو و مخصوص پختوپز بخر، یا حتی بهتر، سراغ روغن آفتابگردان یا کانولا برو که خنثیترن…
بازار 
یه قلق هم برات: اگه هیچ روغنی دمدستت نبود جز سرخکردنی، حداکثر نصف مقدارشو بریز و یه کوچولو شیر یا کره بهش اضافه کن تا کمی از بافت رو برگردونی، ولی فقط وقتی مجبور شدی!
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...