آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای حدودا 30-35 عدد پای سیب(بصورت نصفه)
تخم مرغ همدمای محیط 10 عدد
شکر دونه ریز 300 گرم (معادل یک و نیم پیمانه )
روغن مایع 300 گرم(معادل یک و نیم پیمانه)
وانیل1 ق چ سرپر
پودر هل 1 ق چ سرپر
بازار 
بکینگ پودر 20 گرم (4 ق چ )
آرد سفید قنادی 450 گرم (حدود 3 ونیم پیمانه)
سیب 4 عدد و پودر دارچین برای بین پای سیب بمقدار لازم
پودر قند و پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل و پودر هل را 7 دقیقه با دور تند بزنید تا شکر حل بشه و کرمی و کشدار بشه ، حالا دور همزن را کند کنید و روغن مایع و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با دور کند هم بزنید . مواد را داخل قیف بریزید و در قالب پای سیب مطابق ویدیو پایپ کنید و بینش حلقه های سیب که به دارچین آغشته شده بذارید. در فر داغ 170 درجه بمدت 30 دقیقه قرار بدید. وقتی خنک شد باچاقواره ای برشبدید و باپودرقند و پسته تزین کنید .
نکته : وزن کل تخم مرغ ها باهم، با پوست حدود 630 گرم بشه ، بیشتر نشه .
نکته :ورقه های سیبتوننه خیلی ضخیم باشه نه خیلی نازک . حدودا 3 میل باشه اوکیه.