آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
مغز گردو 450 گرم،گوشت چرخکرده 400 گرم،پیاز 1 عدد،نمک و فلفل به میزان لازم،زعفران دمکرده 1 ق.غ،رب انار و شکر و نمک برای چاشنی
نکات: هر چقدر گردو با کیفیتتر باشه فسنجون بهتری دارید.حرارت در همه مراحل باید خیلی کم باشه.آب زیاد اضافه نکنید،بعد از اضافه کردن آب به گردو باید غلظتش مثل ماست شل بشه،اگر آب زیاد بریزید خورش خراب میشه.
از زمانی که شروع به بو دادن گردو کردم تا انتهای پخت حدود 5 ساعت و نیم زمان برد.یک ساعت آخر یا بعد از اضافه کردن گوشت در قابلمه رو نمیذارم،اینجوری بهتر خورش جا میافته.
بازار ![]()