سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴
خانه داری

کوفته قلقلی، غذای خوشمزه و نوستالژی

کوفته قلقلی، غذای خوشمزه و نوستالژی
آریا بانو - آخرین خبر /مواد اولیه: •کدو •بادمجان •پیاز •فلفل دلمه‌ای قرمز •رب گوجه •ادویه دلخواه •نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری •شیر: ۱ لیوان •کوفته‌قلقلی‌های آماده •(اختیاری) ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /مواد اولیه:
 •کدو
 •بادمجان
 •پیاز
 •فلفل دلمه‌ای قرمز
 •رب گوجه
 •ادویه دلخواه 
 •نشاسته: 1 قاشق غذاخوری
 •شیر: 1 لیوان
 •کوفته‌قلقلی‌های آماده
 •(اختیاری) گرانول گوجه و پاپریکا
طرز تهیه:
•کدو، بادمجون، پیاز و فلفل دلمه‌ای رو خرد میکنیم.
•اول پیازا رو با یه ذره روغن میریزیم توی قابلمه، بذار یه‌ذره سبک شن و عطرشون دربیاد.
•کدو، بادمجون و فلفل دلمه‌ای رو میریزیم روی پیاز، یه تفت کوچولو میدیم تا یکمی بپزن
•یه قاشق رب ، ادویه رو هم میریزیم (اگه پاپریکا و گرانول گوجه هم داشتی عالی میشه). یه کوچولو آب میریزیم که همه با هم یه قل کوچولو بخورن.
•یه قاشق نشاسته رو توی یه لیوان شیر حل و اضافه میکنیم. این کار باعث میشه سس غلیظ و مخملی بشه.
•حالا کوفته‌قلقلی‌هایی که از قبل سرخ شده رو اضافه میکنیم
•درشو میذاریم، یه ربع دیگه با حرارت ملایم بپزن و بعدش آماده‌ست برای سرو. روش اگه دوست داشتی جعفری یا گشنیز تازه بریز
بازار


نظرات شما