سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴
سیاسی

شهادت ۱۷ مامور در حملات موشکی رژیم صهیونی به مقر پلیس تهران

شهادت ۱۷ مامور در حملات موشکی رژیم صهیونی به مقر پلیس تهران
آریا بانو - ایرنا / رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد: در جریان حمله ناجوانمردانه موشکی رژیم صهیونی به مقر فرماندهی انتظامی تهران، ۱۷ مامور به شهادت رسیدند. سردار عباسعلی ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد: در جریان حمله ناجوانمردانه موشکی رژیم صهیونی به مقر فرماندهی انتظامی تهران، 17 مامور به شهادت رسیدند.
سردار عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس پایتخت اظهار کرد: در روز سوم حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونی به تهران، ستاد فرماندهی انتظامی پایتخت هدف 2 موشک قرار گرفت که 17 نفر از همکاران ما به شهادت رسیدند.
بازار
وی ادامه داد: یکی از این شهدا، سردار اصغر شامی بود که در همان مرکز خدمت می‌کرد که امروز مأموران فرزند این شهید بزرگوار را تا مدرسه همراهی کردند تا به او نشان دهند تمام کادر مدرسه و مأموران پلیس منطقه در کنار او هستند و جای خالی پدر شهیدش را پُر می‌کنند تا احساس تنهایی نداشته باشد.
سردار محمدیان همچنین با تقدیر از واکنش سریع و قاطع نیروهای ایرانی به این حملات، گفت: در این مدت بیش از 50 هزار شکایت برای دریافت خسارت از دولت اسرائیل ثبت شد که این امر نشان‌دهنده موفقیت حملات ایران در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی است.
وی ادامه داد: در 31 شهریور سال 1359 صدام به نیابت از آمریکا به ایران حمله کرد و جنگ تحمیلی آغاز شد؛ جنگی که هشت سال به طول انجامید و در نهایت با پیروزی ملت ایران پایان یافت.
رییس پلیس پایتخت اظهار کرد: این پیروزی مرهون خون 213 شهید بود که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران به دست دشمن بیفتد.
سردار محمدیان خاطرنشان کرد: در جریان دفاع 12 روزه، رژیم صهیونیستی ناجوانمردانه به کشورمان حمله و جمعی از دانشمندان و فرماندهان ما را به شهادت رساند اما در کوتاه‌ترین زمان، جانشینان آنان معرفی و جایگزین شدند.


نظرات شما