يکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴
خانه داری

ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی

ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی
آریا بانو - برترین ها / ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است . جگر ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد چاشنی سیر و زنجفیل ۳ قاشق ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است .
جگر 500 گرم پیاز 2 عدد چاشنی سیر و زنجفیل 3 قاشق غذا خوری ماست‏ 1 پیمانه روغن1/2 پیمانه پودر فلفل قرمز چیلی 2 قاشق غذا خوری زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیه:
جگر را به تکه‌های 2 یا 3 سانتی خرد کنید و 4 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید. سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بگذارید بپزد6 در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید سایر نکات:
به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد. این غذا را با پلو و نان سرو کنید.
پ
-->


نظرات شما