آریا بانو - برترین ها /اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.
 مواد لازم:
 لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه برنج 2 پیمانه پیاز خردکرده 2 عدد متوسط روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری آب گوشت 2 لیتر سبزی (تره و جعفری) 700 گرم غوره نیم کیلو (یا آبغوره یکدوم پیمانه) 
 طرز تهیه:
 1- ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیساندهاید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.
2- آنگاه قابلمهی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائیرنگ شود.
3- زردچوبه، رب گوجهفرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.
 بازار 
 4- حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
5- سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
6- در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
7- اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعناداغ تزئین کنید.
 پ 
 -->