سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه «آش آبغوره» برای تُرش پسندان

طرز تهیه «آش آبغوره» برای تُرش پسندان
آریا بانو - برترین ها /اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها /اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.
مواد لازم:
لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه برنج 2 پیمانه پیاز خردکرده 2 عدد متوسط روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری آب گوشت 2 لیتر سبزی (تره و جعفری) 700 گرم غوره نیم کیلو (یا آبغوره یک‌دوم پیمانه)
طرز تهیه:
1- ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.
2- آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.
3- زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.
بازار
4- حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
5- سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
6- در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
7- اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.
پ
-->


نظرات شما