پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی
آریا بانو - برترین ها / پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.
مواد لازم:
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (30 گرم) دو قاشق غذاخوری آب سرد یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی یک چهارم پیمانه خامه یک پیمانه شیر یک سوم پیمانه شکر یک و نیم قاشق چایخوری وانیل کمی نمک یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه طرز تهیه:
1. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس 3 تا 4 دقیقه کنار بگذارید.

آریا بانو


2. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.

آریا بانو


3. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.

آریا بانو


4. به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن‌ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت 4 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.

آریا بانو


5. پاناکوتا‌ها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید.
پ
-->


نظرات شما