آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم برای 4 نفر: __هویج: 400 گرم__گوشت خورشتی: 400 گرم__پیاز: 1 عدد__آلو خورشتی: 100 گرم__زعفران دمکرده: به مقدار لازم__نمک فلفلسیاه و زردچوبه: به مقدار لازم__روغن : به میزان لازم____ 1. پیاز خردشده را در روغن همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و سرخ کنید.__ 2. رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و پس از بازشدن رنگ، دو لیوان آب جوش بیفزایید. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید گوشت به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد.__ 3. هویجهای خلالی را در روغن سرخ کنید تا طلایی و کاراملی شوند.__ 4. آلوهای خیسخورده را همراه آبلیمو و نیمی از زعفران دمکرده به هویج بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.__ 5. مخلوط هویج و آلو را به خورشت اضافه کنید. در مراحل پایانی، باقیمانده زعفران و نمک را بیفزایید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد