آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:__تخم مرغ 1 عدد__شیر 230 گرم(1 لیوان)__روغن مایع70 گرم (¼ لیوان)__پودر پنکیک: 1 بسته__طرز تهیه:__برای درست کردن پنکیک توپولی:__ 1. تخممرغ رو داخل کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی دربیاد.__ 2. شیر و روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط بشه.__ 3. یک بسته کامل پودر پنکیک رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست بشه.__ 4. یک قابلمه یا تابه نچسب کوچک انتخاب کنید و روی حرارت متوسط بذارید تا داغ بشه.__ 5. وقتی داغ شد، حرارت رو کم کنید و از مایه ی پنکیک بریزید داخل تابه__6. وقتی روی پنکیک حباب زد،برش گردونید تا طرف دیگه هم بپزه__ماندگاری این پودر پنکیک 3 ماه در کابینت هست