آریا بانو - دارنده مدال برنز وزن 57- کیلوگرم ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی از امیدش برای کسب مدال المپیک و جهانی صحبت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، هستی محمدی، عضو تیم ملی تکواندی
زنان ایران پس از کسب مدال وزن 57- کیلوگرم ششمین دوره بازیهای کشورهای
اسلامی گفت: خیلی
دوست داشتم که رنگ مدالم
طلا باشد، اما قسمت نبود. بازهم خدا را شکر که دست خالی برنگشتم و پرچم کشورم را بالا بردم.
وی درباره رقابتهایش در ریاض و بازی دشواری که در ردهبندی با نماینده ازبکستان داشت، خاطرنشان کرد: تمامی رقبای من عنواندار بودند و 10 میدان بیشتر از من دیده بودند و این خیلی تاثیر گذار بود، اما حتی اگر نتیجه راند نخست را هم به حریف میدادم، در راند دوم و سوم، با توکل و ایمانی که استادم به من داشت، امتیازها را جمع میکردم.
تکواندوکار وزن 57- کیلوگرم تیم ملی
زنان ایران درباره آیندهاش گفت: تمرکزم روی مسابقات جهانی زیر 21 سال در کنیاست و امیدوارم بتوانم خوش رنگترین مدال را کسب کنم و در میادین بزرگ برای کشورم افتخارآفرینی داشته باشم.
محمدی درباره اینکه آیا روزی به کسب مدال المپیک فکر میکند یا نه، اظهار داشت: صد درصد؛ منظورم از میادین بزرگ دقیقاً المپیک بود.