آریا بانو - آخرین خبر / زرشک پلو
پیاز دو عدد سینه مرغ یک عدد ران مرغ دوعدد نمک زردچوبه فلفل زعفران فلفل دلمه ای رب گوجه یک قاشق غ رب انار یک قاشق غ ابجوش نصف لیوان زرشک ران وسینه مرغ رو همراه یک پیاز و نمک زردچوبه، فلفل و کمی زعفران توی غذاساز حسابی میکس میکنیم تا بصورت خمیر در بیاد دستامونو با اب مرطوب میکنیم و به اندازه گردو برمیداریم و گرد میکنیم میتونید ده دیقه بذارید فریزر بعد سرخ کنید و توی روغن داغ سرخش میکنیم و ازتابه خارج میکنیم حالا یه پیاز نگینی رو توی تابه تفت میدیم سبک ک شد بهش ادویه رب گوجه رب انار و فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و بعد کوفته قلقلی ها رو اضافه و کمی زعفران ونصف لیوان آبجوش اضافه میکنیم و درشو میذاریم تا نیم ساعت بپزه بعد نیم ساعت ترکیب زرشک و خلال پسته رو بهش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه میذاریم بپزه
بازار ![]()