يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

بطحایی: حل بسیاری از مسائل اجتماعی به منابع مالی وابسته نیست

بطحایی: حل بسیاری از مسائل اجتماعی به منابع مالی وابسته نیست
آریا بانو - رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: حل بسیاری از مسائل اجتماعی صرفاً به منابع مالی وابسته نیست و بخش عمده‌ای از مسائل با کنار هم قرار گرفتن ظرفیت‌ها قابل حل است.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: حل بسیاری از مسائل اجتماعی صرفاً به منابع مالی وابسته نیست و بخش عمده‌ای از مسائل با کنار هم قرار گرفتن ظرفیت‌ها قابل حل است.

به گزارش خبرنگار مهر،یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه کارگروه زنان، جمعیت و خانواده با حضور محمد بطحایی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، و جمعی از دبیران کارگروه جمعیت و خانواده برگزار شد.
در این جلسه، موضوعات مرتبط با حوزه زنان، جمعیت و خانواده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و حاضران به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند.
محمد بطحایی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، در این نشست با تأکید بر ضرورت تقویت کارگروه‌ها، اظهار کرد: همه مسائل و مصادیقی که در این جلسه مطرح شد باید از مجرای کارگروه‌ها وارد شورا شود و کارگروه‌ها نقش فعال‌تری در تهیه خوراک اصلی شورا داشته باشند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های مختلف افزود: کارگروه‌ها نیازمند یک نقشه راه منسجم و کاربردی هستند تا بر اساس آن، مسائل و مشکلات حوزه اجتماعی با همگرایی و همکاری دستگاه‌های مختلف پیگیری و برای کاهش آنها راهکار ارائه شود.
بطحایی ادامه داد: حل بسیاری از مسائل اجتماعی صرفاً به منابع مالی وابسته نیست؛ اگرچه منابع مالی مؤثر است، اما بخش عمده‌ای از مسائل با کنار هم قرار گرفتن ظرفیت‌ها و ورود مشترک دستگاه‌ها به موضوعات قابل حل است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به ظرفیت دستگاه‌هایی همچون بهزیستی، وزارت تعاون، جمعیت هلال احمر و وزارت کشور گفت: امکانات و اختیارات موجود در این دستگاه‌ها و همچنین ظرفیت‌های انسانی و ساختارهای استانی و شهرستانی باید در خدمت حل مسائل اجتماعی قرار گیرد.
وی تأکید کرد: سه کارگروه موجود باید فعال‌تر شوند و با تدوین نقشه راهی منسجم و کاربردی، زمینه را برای پیگیری مؤثر مسائل اجتماعی در سطوح ملی و استانی فراهم کنند.
خبر در حال تکمیل.../


نظرات شما