يکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

درخواست ویژه از هواداران؛ ورزشگاه را با موزها پر کنید!

درخواست ویژه از هواداران؛ ورزشگاه را با موزها پر کنید!
آریا بانو - انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، امیدوار است هواداران این تیم در دیدار مقابل ایپسویچ در ورزشگاه اتحاد، با موزهای بادی به ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، امیدوار است هواداران این تیم در دیدار مقابل ایپسویچ در ورزشگاه اتحاد، با موزهای بادی به حمایت از تیمشان بپردازند.

یک کمیسیون مستقل پس از بررسی پرونده مالی منچسترسیتی، این باشگاه را در بیش از ۱۰۰ مورد نقض مقررات لیگ برتر انگلیس مقصر شناخت. بااین‌حال، سیتی همچنان بر بی‌گناهی خود تأکید دارد و به این حکم اعتراض کرده است. در چنین شرایطی، انزو مارسکا و شاگردانش تلاش کرده‌اند اتحاد خود را در زمین مسابقه نشان دهند و هواداران نیز با حمایت از تیم، وفاداری‌شان را به نمایش گذاشته‌اند.
یکی از نشانه‌های این حمایت، بازگشت موزهای بادی به سکوهای ورزشگاه اتحاد است؛ نمادی که ریشه در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ دارد. در آن دوران، هواداران منچسترسیتی با آوردن موزهای بادی به ورزشگاه تلاش می‌کردند در روزهای دشوار تیم، فضای شادتری ایجاد کنند. مارسکا که در نخستین بازی سیتی پس از اعلام حکم، تیمش را به پیروزی ۳ بر صفر مقابل لیورپول رساند، معتقد است این حرکت نمادی از اتحاد هواداران در برابر انتقادهای گسترده بیرونی است.
سرمربی ایتالیایی سیتی گفت: «این اتفاق خیلی جالب است. من از پیشینه موزها خبر نداشتم، اما امیدوارم امروز موزهای زیادی را در ورزشگاه ببینم. فکر می‌کنم این کار فضای خوبی برای هواداران و همه کسانی که در ورزشگاه حضور دارند، ایجاد می‌کند.»
او در ادامه درباره حمایت هواداران از تیمش اظهار داشت: «فکر می‌کنم روبن دیاس گفته بود که مردم دوست ندارند سیتی پیروز شود، اما ما دوست داریم برنده شویم. به نظرم این پیام خوبی برای همه است. از زمانی که این هیاهو به راه افتاده، از نگاه شخصی خودم می‌بینم که هواداران، باشگاه و تیم قطعاً بیش از گذشته به یکدیگر نزدیک شده‌اند.»
این حمایت حتی به خانواده مارسکا هم رسیده است. سرمربی سیتی فاش کرد که فرزندانش نیز از او موزهای بادی خواسته‌اند. او گفت: «من چهار فرزند دارم. آن‌ها هم از من موز خواسته‌اند، اما امروز در ورزشگاه خواهند بود و باید ببینیم چه می‌شود.»
مارسکا از زمان اعلام حکم، بارها مقابل رسانه‌ها حاضر شده و به پرسش‌ها درباره پرونده‌ای پاسخ داده که خارج از زمین فوتبال جریان دارد و کنترلی بر آن ندارد. بااین‌حال، او تأکید کرد که این موضوع فشار روانی خاصی به او وارد نکرده است. این مربی ۴۶ ساله گفت: «بارها گفته‌ام که بابت شرایط بیرونی هیچ‌گونه استرسی احساس نمی‌کنم، چون موضوعی است که کنترلی بر آن ندارم. فقط روی این تمرکز می‌کنم که چگونه می‌توانیم بازی بعدی را ببریم.»
او همچنین از نحوه مدیریت شرایط توسط بازیکنانش ابراز رضایت کرد. منچسترسیتی پس از پیروزی در زمین لیورپول، چهارشنبه‌شب مقابل پاری‌سن‌ژرمن با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خورد، اما در نیمه دوم واکنشی قابل‌توجه نشان داد. مارسکا در این باره گفت: «بسیار راضی هستم. همه ما، از باشگاه و هواداران گرفته تا تیم و سایر اعضا، شرایط را به‌خوبی مدیریت کردیم. بااین‌حال، بازی روز شنبه فقط یک مسابقه برای کسب سه امتیاز است؛ درست مانند دیدار مقابل لیورپول. به همین دلیل، مهم است که به روند خوب خود ادامه دهیم و برای پیروزی تلاش کنیم.»
منچسترسیتی از زمان آغاز کار مارسکا، هر شش مسابقه خود در لیگ برتر انگلیس را با پیروزی پشت سر گذاشته است. پیش از مارسکا، پپ گواردیولا، اوله گنار سولشائر و کارلو آنچلوتی نیز چنین شروعی را تجربه کرده بودند. بااین‌حال، مارسکا تأکید دارد که رکوردهای فردی و آماری در اولویت او نیستند. او در پایان گفت: «راستش را بخواهید، فقط روی این تمرکز کرده‌ام که چگونه می‌توانیم بازی را ببریم. این نوع رکوردها زمانی ارزشمند هستند که در پایان فصل به دستاوردی برسید؛ در غیر این صورت، اهمیت چندانی ندارند.»


نظرات شما