آریا بانو

آخرين مطالب

خزعلی:‌ زنان باعث اعتبار جامعه هستند معاونت امور زنان و خانواده

خزعلی:‌ زنان باعث اعتبار جامعه هستند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون جدید رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: محرومیت زدایی با نگاه به این که زنان هسته محوری خانواده هستند و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سازندگی جامعه تاثیرگذار و باعث اعتبار آن هستند، در اولویت کاری ماست.

معاون جدید رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: محرومیت زدایی با نگاه به این که زنان هسته محوری خانواده هستند و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سازندگی جامعه تاثیرگذار و باعث اعتبار آن هستند، در اولویت کاری ماست.
معاون جدید رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در بحث محرومیت زدایی از جامعه زنان و اجرای عدالت، فرمایشات رهبر معظم انقلاب، پیوست کارها و برنامه های ما قرار دارد، گفت: محرومیت زدایی با نگاه به این که زنان هسته محوری خانواده هستند و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سازندگی جامعه تاثیرگذار و باعث اعتبار آن هستند، در اولویت کاری ماست.
دکتر انسیه خزعلی روز پنجشنبه و پس از انتصاب به عنوان معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، از دفتر این معاونت بازدید و با دکتر معصومه ابتکار دیدار و گفت و گو کرد.
وی در این بازدید اظهار داشت: امیدواریم بحث محرومیت زدایی و عدالت مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، پیوست کارها و برنامه های ما قرار گیرد.
زنان هسته اولیه و محوری خانواده هستند
دکتر خزعلی با تاکید بر اینکه در بخش زنان هم نگاه ما به مسایل و مشکلاتی است که جامعه زنان در بحث محرومیت زدایی با آن روبه رو ست، خاطرنشان کرد: محرومیت زدایی در بخش های مختلف آموزشی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با نگاه به این که زنان هسته محوری و بسیار موثر خانواده هستند و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سازندگی جامعه نقش داشته و باعث اعتبار آن هستند،مورد توجه است.
معاون رئیس جمهوری افزود: نباید فراموش کرد که ارزش تاثیرگذاری غیرمستقیم زنان کمتر از مستقیم نیست زیرا نقش برجسته ای که در پرورش نسل، جهت دهی سبک خانواده، ارتقای فرهنگ خانواده و اجتماع بر عهده دارند نباید مورد غفلت قرار گیرد و برخی از تحولات زیربنایی تنها از عهده زنان برمی آید.
همچنان که امام راحل (ره) عنوان کردند که قرآن انسان ساز است و زنان هم انسان ساز هستند یا در جایی دیگر فرمودندن از دامن زن مرد به معراج می رود ،اساس فرهنگ و تمدن به دست زنان جامعه پی ریزی می شود.
وی با تاکید بر اینکه همه این موارد نشان دهنده جایگاه ویژه ای است که خداوند در هستی برای زن قرار داده است، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم در کنار ارتقای سبک زندگی و فراهم کردن امکانات و شرایط مطلوب برای این گوهر ارزشمند که مورد عنایت ویژه خداوند است، بتوانیم تسهیلاتی برای رشد او و به تبع رشد خانواده و جامعه فراهم کنیم و با این کار قدم کوچکی را برداشته باشیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: تلاش می شود در بخش های مختلف اجتماعی، ورزشی، نخبگانی، محرومین و زنان سرپرست خانوار و برقراری بیمه هایی که دولت های مختلف وعده داده و متاسفانه هیچگاه عملی نشده است، قدم برداشته شود ودر این مسیر از تجربیات گذشته و خانم دکتر ابتکار بهره مند خواهیم شد.
وی ادامه داد: در این راه توکل ما بر خدا و همراهی و همکاری همه عزیزانی است که دستان و دوستان خداوند هستند تا بتوانیم شرایط مناسب تری برای زنان رقم بزنیم.
دکتر خزعلی در بخشی دیگر از سخنان خود، با یادآوری خاطره ای از امام راحل (ره) اظهار داشت: همان اوایلی که امام (ره) از پاریس به قم آمده بودند همراه با زنان حوزوی خدمت ایشان رسیدیم. رسم بر این بود که گروه هایی که خدمت ایشان میرسیدن از اصناف مختلف از وضعیت و سختی و ظلمی که بر آنان گذشته بود سخن می گفتند و از امام می خواستند تا امکانات و تسهیلاتی را برای آنها فراهم سازند. من از این موضع طلبکارانه آنان ناراحت بودم و در متنی که خدمت امام خواندم عنوان کردم شما ما را از ظلم و ستم رهانیدید و به ما استقلال و عزت بخشیدید . حال ما آمده ایم که شما بفرمایید ما برای انقلاب چکار کنیم و وظیفه ما برای پاسداری ازانقلاب چیست ؟
معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: الان هم آمده ایم تا با همکاری نیروهای جوان، انقلابی و جهادی وارد میدان شویم و در مسایل زنان و محرومیت زدایی حرکت آفرین باشیم.
وی در این دیدار، اظهار داشت: دکتر ابتکار گزارش های مفصلی از عملکرد معاونت امور زنان و خانواده بیان کردند که ضمن تشکر از ایشان ، امیدواریم از مشورت و نظرات ایشان در آینده نیز بهره مند شویم.
دکتر انسیه خزعلی روز چهارشنبه طی حکمی از سوی رئیس جمهوری به سمت معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده منصوب شد.
دکترخزعلی متولد 1342 قم و دانش آموخته دکترای زبان و ادبیات عرب است و تحصیلات حوزوی را تا سطح 3 در حوزه علمیه خواهران قم پشت سر گذاشته است.
ریاست دانشگاه الزهرا(س)، ریاست پردیس دانشگاه رضوی، عضو هیات علمی دانشگاه، دانشجو و استاد نمونه کشوری از جمله سوابق علمی و مدیریتی انسیه خزعلی است.

آریا بانو


آریا بانو


منبع: ایرنا/ فاطمه دهقان نیری

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/653935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکات کلیدی در هنر عذرخواهی

چیز‌های عجیبی که باعث اضطراب می‌شوند

غم و اندوه با بدن‌تان چه می‌کند؟

یک تمرین ساده و رایگان برای تقویت خلاقیت

چرا گاهی فراموشکار می‌شویم؟

احساس تنهایی از تنها زندگی کردن خطرناک‌تر است

این سرنخ‌های ظریف افسردگی را نادیده نگیرید

مجردها خوشبخت واقعی هستند یا متاهل ها؟ واقعیت کدام است؟

خودکشی در افرادی با این نشانه ها زیاد است

چرا دچار افسردگی صبحگاهی می‌شویم؟

6 مهارت که موفقیت شغلی تان را برای همیشه تضمین می کند!

خانواده پر استرس دارای چه نشانه هایی است؟

عشق از نگاه بچه ها

استرس مزمن و راه‌های غلبه بر آن

چرا دست از دروغ گفتن بر نمی‌داریم؟

روان آزار کیست و اکثراً چه شغلی دارد؟

6 سبک شخصیتی مسافران هواپیما؛ شما کدام یک هستید؟

3 تمرین تنفس برای کاهش اضطراب

استرس روانی با از دست دادن بینایی مرتبط است

گوشه گیری و انزوا طلبی چیست؟

با آدم‌های منفی، چگونه رفتار کنیم؟

روانشناسی رنگ ها: 4 رنگ اصلی چه تاثیری بر شما می گذارند؟

استرس واگیر دارد، چطور آن را نگیریم؟!

عادت‌های مضر برای هوش و حافظه

آیا بدون ازدواج خوشحال‌تریم؟

کشف نوع جدیدی از افسردگی توسط دانشمندان ژاپنی

خشکاندن ریشه های افسردگی با غذای سالم

چرا بی‌دلیل عصبانی می‌شویم؟

چرا دلمان تنگ می‌شود؟

اثرات استرس بر جسم و روح شما

خانواده و بحران های نوجوانی

چرا بداخلاق و حساس می‌شویم؟

افراد مذهبی عمری طولانی تر دارند چرا؟

غصه چاقتان می‌کند یا لاغر؟

افکار وسواسی: یکی از نشانه‌های متداول اضطراب

چرا امروز و فردا می‌کنیم؟

احساس تنهایی چه خطراتی برای سلامتی دارد؟

چگونه با افسردگی بعد از سوگ مقابله کنیم؟

6 قضاوتی که دیگران در نگاه اول درباره ما می کنند

چگونه خلاقیت نهفته‌تان را پدیدار کنید؟

دوست‌ داشتنی بودن در اجتماع را با 12 مهارت تجربه کنید

کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟

از افسردگی تا بدبینی؛ افکار منفی دقیقا چه تأثیری بر بدن دارند؟

شایع‌ترین علائم جسمیِ افسردگی

رفتار ایذایی چیست؟ با انواع اختلالات آن آشنا شوید

فواید جدید خشم از دیدگاه روانشناسی چیست؟

بیماری های روحی ناشی از بحران اقتصادی را بشناسید

علائمی که می‌گویند به کمک روان‌شناس‌ها نیازمندید

10 راه موثر خانگی برای درمان استرس و اضطراب

همه چیز درباره بختک