آریا بانو

آخرين مطالب

امنیت، رفع بیکاری و تبعیض؛ 3 مطالبه مهم زنان معاونت امور زنان و خانواده

امنیت، رفع بیکاری و تبعیض؛ 3 مطالبه مهم زنان
  بزرگنمايي:

آریا بانو -

یک سیاستمدار اصلاح طلب و فعال حوزه زنان، با بیان اینکه متاسفانه امروزه فقر زنانه شده است و بعضا تصور می‌شود هر وقت صحبت از فقر زنانه می‌کنیم منظورمان زنان سرپرست خانوار است در حالی که اینگونه نیست، گفت: امروزه برخی زنان تحصیل کرده بالای 25 درصد و 2 برابر مردان تحصیل کرده بیکارند. زنانه شدن فقر یعنی زنان با حداقل دستمزد بیشترین کار را انجام می‌دهند. زنان نیروی ارزان کارفرمایان هستند.
زهرا نژاد بهرام در نشست معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با فعالان اصلاح طلب حوزه زنان که امروز دوشنبه (22 شهریور) برگزار شد، با بیان اینکه مطابق با آمار سال 99، حدود 70 درصد از زنان در مشاغل خدماتی و 20 تا 25 درصد زنان در مشاغل صنعتی مشعول کار هستند، اظهار کرد: موضوع زنان و مسایل آنها در چالشهای سیاسی بازی گیر افتاده و اگر بخواهیم حرکت موثری در زمینه زنان انجام دهیم باید تمام دیدگاه‌ها را در مساله زنان تعدیل دهیم‌.
این فعال اصلاح طلب حوزه زنان با بیان پیشنهادی به معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم در خصوص مطالعه و بررسی نظرسنجی انجام شده پیرامون مطالبات زنان طی سال 96، تصریح کرد: این نظرسنجی طی سال 96 در هشت کلان شهر اعم از تهران، مشهد، اهواز، شیراز و ... در خصوص مطالبات زنان ایرانی انجام شد که پیشنهاد می‌کنم شما حتما این نظر سنجی را مشاهده کنید. طی این نظرسنجی مطالبات زنان در ده قسمت مشخص شد.
به گفته نژادبهرام مطابق با نظرسنجی انجام شده طی سال 96، اولین مطالبه زنان مساله امنیت، مساله دوم اشتغال و بیکاری و مساله سوم تبعیض بوده است.
این فعال حوزه زنان معتقد است که معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در هر دوره نسبت به دوره پیشین خود پیشرفت هایی را داشته است که بخشی از این پیشرفت‌ها "بطنی" و بخش دیگر "آشکار" بوده است.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به موفقیت‌های معاونت زنان طی دوره‌های پیشین تصریح کرد: برای مثال بحث "عدالت جنسیتی" موفقیت معاونت زنان دولت یازدهم بود که توانست در برنامه ششم توسعه به آن توجه کند که ساز و کار و رصد آن نیز در دست معاونت امور زنان بود. از سوی دیگر لایحه "حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت" نیز پس از گذشت 10 سال در دوره دولت دوازدهم وارد مجلس شد.
این فعال حوزه زنان در ادامه به طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در 31 استان و تنقیح قوانین حوزه زنان و مصوبه افزایش 30 درصدی مدیریت زنان در دولت که در دوره دولت دوازدهم انجام شد، اشاره کرد و افزود: طبیعتا نقاط ضعفی هم وجود داشته که بخشی از آن ناشی از شرایط خاص کشور، فشار و جنگ اقتصادی و تحریم‌های تحمیل شده بود و بخشی به عدم تفاهم بین بخشهای دولت که ممکن بود باشد، باز می‌گشت.
نژاد بهرام در پایان سخنان خود خطاب به معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، تاکید کرد: اگر طلب کنید دست کمک ما در کنار شما قرار دارد و با طیب خاطر و افتخار و آرامش حاضریم برای حوزه زنان فارغ از تعلقات سیاسی هر کمکی ارائه دهیم.
هانیه گرائیلی دبیر سابق فراکسیون زنان مجلس نیز در این نشست با اشاره به دیدگاه معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نسبت به دختران جوان، گفت: جوان یعنی "پسر جوان" و "دختر جوان" را اصلا حساب نمی‌کنند. اصلا دوستان نگاهشان به جوانان یعنی مردان و پسران جوان و این واقعا دردناک است. اگر زن باشی و جوان هم باشی واقعا در انزوا قرار می‌گیری.
وی با درخواست از معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم در خصوص انتصاب یک زن در جایگاه معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان، خطاب به انسیه خزعلی اظهار کرد: شما این نفود را در هیئت دولت دارید تا از وزیر جوان درخواست کنید برای معاونت امور جوانان یک زن منصوب کنند.
وی ادامه داد: زن به دلیل ویژگی‌های ذاتی که خداوند به او هبه داده است و به دلیل آن ویژگی مادر بودن نگاهش به پسر و دختر یکی است. من شاهد این مساله در تمام همایش‌ها، جلسات و کارگروه ها بودم و از این رو مطرح می‌کنم و با توجه به وسعت عمل و نگاه کلان معاونت جوانان باید دختران جوان کشور دیده شوند.
گرائیلی در بخش دیگر سخنان خود از معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم گفت: من به عنوان یک دهه شصتی از شما این درخواست را دارم که نگاه جناحی و سیاسی به حوزه زنان نداشته باشیم. نگاه سیاسی هیچ دستاوردی جز آسیب به حوزه زنان ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/662111/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟