آریا بانو

آخرين مطالب

همسرم طلاق می خواهد خانواده

همسرم طلاق می خواهد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / مردی 21 ساله و دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستم از نظر مالی جایگاه خوبی ندارم، سربازهستم چند ماه پیش پدر ومادرم که باهم از اول زندگی مشکل داشتند، طلاق گرفتند. اکنون با مادر و برادر کوچک ترم زندگی می کنم. یک سال از دوران عقد من و همسرم می گذرد. از وقتی پدر و مادرم از هم جدا شده اند، ما هم با یکدیگر دعوا داریم و قهر هستیم، همسرم می گوید چون با مادرت زندگی می کنی طلاق می خواهم. دنیا روی سرم خراب شده است. اصلا امیدی به آینده ندارم!
پاسخ
با ازدواج شرایط زندگی افراد تغییر می کند از جمله این شرایط نقش های تازه ای است که فرد در زندگی جدید پیدا می کند. شما هم اکنون علاوه بر نقش فرزندی برای مادر،نقش شوهر را نیز برای همسرتان برعهده دارید. نگرانی های همسرتان را برطرف کنید بعد از ازدواج وتشکیل خانواده برقراری تعادل و تعامل مناسب میان والدین و همسریکی از مهم ترین تکالیف زوجین است. با توجه به این که در پیامک تان ذکرکرده اید که دردوران عقد هستید این امر طبیعی است که با والدینتان زندگی کنید.به نظر می رسد همسرتان نگران است که بعد از طلاق والدینتان، همه مسئولیت های مادر و برادر کوچک تر به عهده شما باشد و این باعث شود که ازمسئولیت های زندگی زناشویی خود غافل شوید. پس به او اطمینان دهید که از مسئولیت ها و وظایف خود در قبال همسرتان آگاهید و آن ها را در عمل رعایت می کنید.
در مقابل خانواده خود نیز با همسرتان با محبت و احترام رفتار کنید. نگرانی ها، انتظارات و خواسته های همسرتان را در این زمینه جویا شوید و با او صحبت کنید. اصل مشورت با همسرتان را در رابطه با مسائل مختلف از جمله میزان و نحوه رفت و آمد با خانواده های یکدیگر رعایت کنید. باید درباره میزان کمک های احتمالی مالی به مادر یا برادرتان، همسرتان را در جریان بگذارید.بهتر است شرایطی را فراهم کنید تا شما و همسرتان در منزلی جداگانه از مادرتان زندگی کنید این امر از به وجود آمدن بسیاری از اختلافات پیشگیری خواهد کرد.
مشکلات جزئی زناشویی و هر اختلافی را با خانواده هایتان در میان نگذارید . دربسیاری از مواقع بیان مشکلات با خانواده ها، ضمن این که راه رابرای دخالت در زندگی شما باز می کند، به علت نداشتن آگاهی و تخصص کافی و همچنین از سر دلسوزی راه حل هایی از طرف آن ها ارائه می شود که ممکن است اوضاع را از آن چه هست بدتر کند. روش های نادرست والدین تان را تکرار نکنید با توجه به این که اشاره کردید والدینتان از اول زندگی مشکل داشته اند، احتمالا شما شاهد منازعات و کشمکش های لفظی یا حتی فیزیکی آن ها بوده اید و با این زخم های روحی وارد زندگی مشترک شده اید، دقت کنید والدین خودآگاه یا ناخودآگاه برای فرزندان شان نقش الگو را دارند، دقت کنید در مشکلات زناشویی خود از روش های نادرست و آسیب رسان والدین تان استفاده نکنید. برای شناخت بیشترالگوهای آسیب رسان و افزایش مهارت های زندگی همچون مهارت های ارتباطی، کنترل خشم و حل مسئله به همراه همسرتان از یک روانشناس یا مشاورکمک بگیرید.
سخنی با همسرتان
و اما سخنی با همسر شما: سعی کنید در این موقعیت دشوار به همسرتان کمک کنید و در کنار او باشید نه در مقابلش. انتظار نداشته باشید همسرتان خانواده اش را به خاطر شما رها کند، به خصوص با شرایط ویژه ای که دارند؟ اگر شما در شرایط همسرتان بودید، چه کار می کردید؟ انتظارات، نیازها و نگرانی هایتان را با همسرتان درمیان بگذارید، سعی کنید به جای سرزنش، دعوا و تهدید به دنبال راه حل های منطقی باشید. دقت کنید خانواده همسرتان در شرایط بحرانی به سر می برند و مدیریت شما و همسرتان نقش بسزایی در کاهش تنش‌ها دارد. شما و همسرتان در ابتدای زندگی زناشویی قرار دارید، دقت کنید مشکلات موجود به راحتی شما را از یکدیگر جدا نکند.در پایان بهتر است برای بررسی همه جانبه اختلافتان به روانشناس ویا مشاور خانواده مراجعه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/674882/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرس در کودکی موجب تغییراتی در سازه‌های اصلی مغز می‌شود

از چه سنی به کودک بیاموزیم بدون اجازه وسایل دیگران را برندارد؟

تصورات اشتباه درباره «بغلی شدن» کودکان

تست هوش برای کودکان 4 تا 10 ساله

چگونه اعتماد به‌ نفس کودک را افزایش دهیم؟

استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه و درس فرزند شما

اهمیت گذراندن وقت کافی با فرزندان

بازی‌ درمانی، چیست؟

اختلافات والدین چه بر سر کودکان می آورد؟

دست نزن عزیزم

چرا کودکم در مدرسه پرخاشگر است؟

چگونه کودکان را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم؟

دردسرهای حواس پرت

اگر کودک افسرده دارید بخوانید !

تو ،اونو بیشتر از من دوست داری!

تبعیض بین فرزندان روی اعصاب بچه هاراه میرود

کودکان نیز افسرده می شوند

​اعتماد به نفس کودک را با این جملات بالا ببرید

تبلت کودکان را باهوش میکند؟!

فرزندان مادران شاغل سالم ترند یا خانه دار؟

از چه سنی به کودکمان زبان و ریاضی یاد بدهیم؟

آموزش عشق و نفرت به بچه ها !

مزایا و معایب تک‌فرزندی !

هر لباسی را در حضور کودکان نپوشید

کدام بچه‌ها صاحب شغل می‌شوند؟

اوتیسم و راههای کاهش آن در کودکان

علت مکیدن انگشت در نوزادان

علل اختلالات یادگیری در کودکان چیست؟

اگر برای کودکم تبلت نخرم عقده ای می شود!

خوابگردی در کودکان

نوازش کودکان، هورمون استرس را کم می‌کند!

این کودکان در آینده دچار مشکلات جنسی می شوند

پرستار کودک را در این شرایط اخراج کنید !

چرا فرزندم لکنت زبان دارد؟

10 نکته برای افزایش اعتماد به نفس در دختران

چگونه کودکانی شوخ طبع پرورش دهیم !

چرا نباید فرزندانتان را با کودکان دیگر مقایسه کنید

چطور می توان از اضطراب کودکان پیشگیری کرد؟

کودک درون باید بیاید بیرون

چرا فرزندم خجالتی است؟

چند نکته اساسی درباره بازی با کودکان

چگونه هوش هیجانی کودکان را بالا ببریم؟

برای مقابله با پرخاش‌گری کودک چه می‌توان کرد ؟

آیا کودک، برای تنها ماندن، آماده است؟

تاثیرات مثبت و منفی انیمیشن ها روی کودکان

چرا وابستگی برخی بچه ها به اقوام بیشتر از پدر و مادرشان است؟

معایب و مزایای مهد رفتن بچه ها

آموزش الفبا قبل از دبستان درست است؟

شناسایی اختلالات یادگیری در کودکان

چرا نباید کودکان را با هم مقایسه کرد