آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش 25 درصدی اختلالات افسردگی در جهان روانشناسي

افزایش 25 درصدی اختلالات افسردگی در جهان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - به گزارش روزنامه آب‌ث، طبق این مطالعه که به ارزیابی اولیه پیامدهای شیوع ویروس کرونا بر سلامت ذهنی مردم پرداخته است، 53 میلیون نفر در کشورهای مختلف جهان با اختلالات افسردگی و 76 میلیون نفر با اضطراب مواجه شده اند.
نتایج این تحقیقات که توسط پژوهشگران مرکز بهداشت روانی دانشگاه کوئینزلند استرالیا و با در نظر گرفتن سن، جنسیت و موقعیت افراد در 204 کشورجهان در سال 2020 انجام شده است، نشان می‌دهد که زنان و جوانان بیشترین افرادی بوده اند که تحت تاثیر اختلالات افسردگی حاد و اضطراب قرار گرفته اند.
همچنین آن دسته کشورهایی که پیامدهای گسترده‌تر ناشی از بیماری کووید-19 را متحمل شده اند، بیشترین میزان افزایش موارد افسردگی و اضطراب را تجربه کرده اند.
به نوشته آب‌ث، تا کنون هیچ مطالعه ای در بررسی آثار شیوع ویروس کرونا در سال 2020 میلادی در سلامت روانی افراد در مقیاس جهانی انجام نشده بود.
طبق داده‌های جاصل از این تحقیقات، موارد افسردگی شدید و اضطراب در سال گذشته میلادی به ترتیب شاهد رشد 28 و 26 درصدی بوده است.
محققان مطالعه انجام شده ضمن انتقاد از ضعف سیستم‌های بهداشتی روانی در ارائه خدمات مطلوب حتی پیش از همه‌گیری کووید-19، بر لزوم اقدام فوری دولت‌ها در تقویت نظام‌های درمانی حوزه اعصاب و روان تاکید کردند.
این گزارش همچنین نشان می‌دهد که تعطیلی مدارس و محدودیت‌های کرونایی همزمان با افزایش خطر بیکاری، با محدود کردن توانایی یادگیری و تعامل جوانان با همسالان خود، این گروه سنی را بیشتر تحت تاثیر اختلالات افسردگی و اضطرابی در دوران شیوع کرونا قرار داده است.
بر اساس تجزیه و تحلیل‌های اخیر انجام شده توسط دانشگاه «کلگری» کانادا نیز از هر چهار نفر در سنین جوانی، یک نفر علائم بالینی شدید افسردگی و یک نفر از هر پنج جوان، علائم اضطراب شدید را تجربه می‌کند.
این تجزیه و تحلیل که بر اساس نتایج 29 مطالعه (16 مطالعه از شرق آسیا، چهار مورد از اروپا، شش مورد از آمریکای شمالی، دو مورد از آمریکای مرکزی و جنوبی و یک مورد از خاورمیانه) جمع‌آوری و در مجله پزشکی آمریکایی «جاما پدیتریکز» (JAMA Pediatrics) منتشر شد با مشارکت 80 هزار و 879 فرد جوان از سراسر جهان تهیه شده بود.
«نیکول راسین» روانشناس بالینی و از اعضای گروه روانشناسی دانشگاه کلگری تاکید کرد: گذشته از برآوردهای انجام شده، مسئله هشدارآمیزتر، تشدید علائم افسردگی و اضطراب با گذشت زمان است که نباید دست کم گرفته شود.
«شِری مدیگان» از دیگر محققان این گزارش معتقد است: با افزایش اعمال محدودیت‌ها، نشانه‌های افسردگی و اضطراب نیز افزایش می‌یابند. این مسئله ثابت شده که شرایط انزوای اجتماعی، دوری از دوستان و روال عادی مدرسه و همچنین دوری از تعاملات اجتماعی برای کودکان بسیار سخت شده است.
راسین نیز می‌افزاید: هنگامی که وارد نوجوانی می‌شوید، خود را از اعضای خانواده متمایز می‌کنید و همسالان شما مهمترین منبع حمایت اجتماعی شما می‌شوند، بنابراین شرایط تحمیل شده ناشی از شیوع ویروس کرونا و از دست دادن این موقعیت برای بسیاری از نوجوانان شوکه کننده بود.
آسیب‌های روانی ناشی از شرایط قرنطینه، تعطیلی مراکز تفریحی، تعطیلی مدارس، نبود ارتباط با جامعه دوستان و همسالان، حضور افراد خانواده در کنار هم در ساعات طولانی، مشکلات آموزش آنلاین، کاهش تحرک و فعالیت بدنی و … تأثیرات منفی فراوانی بر نوجوانان داشته به طوری که شاهد درجات مختلفی از افسردگی در نوجوانان در کشورهای مختلف جهان هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/678450/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه اعتماد به‌ نفس کودک را افزایش دهیم؟

استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه و درس فرزند شما

اهمیت گذراندن وقت کافی با فرزندان

بازی‌ درمانی، چیست؟

اختلافات والدین چه بر سر کودکان می آورد؟

دست نزن عزیزم

چرا کودکم در مدرسه پرخاشگر است؟

چگونه کودکان را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم؟

دردسرهای حواس پرت

اگر کودک افسرده دارید بخوانید !

تو ،اونو بیشتر از من دوست داری!

تبعیض بین فرزندان روی اعصاب بچه هاراه میرود

کودکان نیز افسرده می شوند

​اعتماد به نفس کودک را با این جملات بالا ببرید

تبلت کودکان را باهوش میکند؟!

فرزندان مادران شاغل سالم ترند یا خانه دار؟

از چه سنی به کودکمان زبان و ریاضی یاد بدهیم؟

آموزش عشق و نفرت به بچه ها !

مزایا و معایب تک‌فرزندی !

هر لباسی را در حضور کودکان نپوشید

کدام بچه‌ها صاحب شغل می‌شوند؟

اوتیسم و راههای کاهش آن در کودکان

علت مکیدن انگشت در نوزادان

علل اختلالات یادگیری در کودکان چیست؟

اگر برای کودکم تبلت نخرم عقده ای می شود!

خوابگردی در کودکان

نوازش کودکان، هورمون استرس را کم می‌کند!

این کودکان در آینده دچار مشکلات جنسی می شوند

پرستار کودک را در این شرایط اخراج کنید !

چرا فرزندم لکنت زبان دارد؟

10 نکته برای افزایش اعتماد به نفس در دختران

چگونه کودکانی شوخ طبع پرورش دهیم !

چرا نباید فرزندانتان را با کودکان دیگر مقایسه کنید

چطور می توان از اضطراب کودکان پیشگیری کرد؟

کودک درون باید بیاید بیرون

چرا فرزندم خجالتی است؟

چند نکته اساسی درباره بازی با کودکان

چگونه هوش هیجانی کودکان را بالا ببریم؟

برای مقابله با پرخاش‌گری کودک چه می‌توان کرد ؟

آیا کودک، برای تنها ماندن، آماده است؟

تاثیرات مثبت و منفی انیمیشن ها روی کودکان

چرا وابستگی برخی بچه ها به اقوام بیشتر از پدر و مادرشان است؟

معایب و مزایای مهد رفتن بچه ها

آموزش الفبا قبل از دبستان درست است؟

شناسایی اختلالات یادگیری در کودکان

چرا نباید کودکان را با هم مقایسه کرد

نکاتی که بهتر است والدین از آنها آگاه باشند !

معجزه ای که موسیقی بر کودکان دارد

برای بچه دار شدن تا چه سنی فرصت داریم؟

حافظه کودک را چگونه تقویت کنیم؟